fbpx

Resan till Arthur Findlay College Del 2

Vår första dag i healingens energier

Första dagen gick vi upp tidigt för att hinna duscha före frukost. Vädret var soligt och varmt och det var minst 27 grader ute och det skulle kunna bli upp till 35 grader under dagen.

Vi kom ner till frukost och fick avnjuta en helt otrolig buffé av godsaker som varma croissanter, korv, bacon, ägg, youghurt och honung till frukost men också en hel del nyttigt, för oss som gillar att leva hälsosamt. När man reser såhär så är det alltid trevligt att smaka på det man aldrig ätit förut och unna sig lite av det man inte unnar sig hemma, men man fick ändå tänka till lite för det gick inte att vara tung i sinnet på socker och sötsaker när man skulle arbeta med energier. Själv är jag ganska noga med vad jag sätter i mig då jag slutat med socker för 1 år och 4 månader sedan, men här nere kunde man inte låta bli att prova på de efterrätter som bjöds – de var fantastiskt goda.

Efter frukost var det dags att välja vilken grupp man ville gå i och det valde vi genom att välja vilken lärare vi ville ha under hela veckan. Jag själv valde Libby Clark som lärde ut om Soul healing och olika healing energier, olika energiformer tillsammans med Dr James som är en av huvudpersonerna i hennes Spirit Team. Hon samarbetar med den energin sedan 40 år tillbaka och har arbetat med transhealing, så hon var en kvinna med stor kunskap och erfarenhet. Dessutom så lärde hon ut de olika energiformerna som jag kände att jag hade börjat nosa lite på redan hemma i Sverige, för jag har alltid gått min egen väg och känt att det finns bara en healing energi, men att den är uppdelad i olika energiformer och frekvenser / färger i sin tur. Och när jag har tagit upp min syn på detta hemma i Sverige så har jag mött motstånd där man sagt att ”nej, det finns bara en typ av healing energi” och det har alltid känts fel inom mig att tänka så, och det kändes skönt att få detta bekräftat på Arthur Findlay College att det finns en healing energi men att den faktiskt är uppdelad i flera olika energiformer, frekvenser och färger när man arbetar med den och beroende på vilket syfte man använder den för.

Första kursdagen

Första kursdagen och vi får börja med praktiska övningar direkt. Det var en fantastisk upplevelse att få öppna upp för mitt eget personliga Spirit Team och känna deras energi redan den första dagen. Energin var verkligen stark och man kunde inte undgå att känna när Spirit teamet kom nära, för att sprida sin energi genom mig och ut till den klient som skulle ta emot healing av mig.

Den första personen som fick ta emot healing av mig var en av kurskamraterna i gruppen, Eileen, och hon blev glatt överraskad när det blev så starka energier. Hon ville ha healing för sin fot som hon skadat innan hon kom till skolan för att gå kursen och hon vart orolig för om det blivit inflammation i såret nu och sedan ville hon ha healing allmänt för sitt välmående, för hon hade haft en tuff tid bakom sig.
När jag påbörjade healingen så kom mitt Spirit Team direkt och man kunde känna intensiteten i energin. den spred sig först i hela min kropp och när jag kände att jag hade teamet med mig så lade jag min hand på Eileens knä och började sända healing. Värmen från energin spred sig via min arm och över till Eileen och i hennes kropp kund ejag känna hur den först tog sig ner genom hennes ben och ut i hennes fötter, för att sedan ta sig vidare ner i Moder Jord och upp igen. På vägen upp spred den sig upp genom hela chakrasystemet och vidare upp till hjärtchakrat och här intensifierades energin ytterligare och jag kände hur hennes hjärtchakra öppnades upp och hur något tungt lyftes upp från hennes bröstkorg och hon tog ett djupt andetag sedan började hennes kropp att vibrera och jag kunde känna hur hon släppte en hel del som vart tungt och jobbigt under en lång tid.

När healingen var klar och jag hade tagit tillbaka min hand och bett mitt Spirit team att backa för att energierna skulle avta, så började Eileen att berätta vad hon känt och upplevt under healingen.
”Jag har aldrig upplevt något liknande, det var helt fantastiskt. Jag kunde känna hur energin först gick ner i min fot och ut i Moder Jord, för att sedan vända upp igen och ta sig genom mina chakrasystem och direkt upp till hjärtchakrat som öppnades upp rejält och strax efter detta såg jag som ett vitt, blankt papper framför mina ögon och någon sekund senare kom Jesus ned och tog mig i sin famn och lyfte upp alla mina tunga saker som jag har i den ryggsäck som jag burit omkring på så länge och jag kände hur tårarna började bränna i mina ögon, det var så underbart, så kärleksfullt”.

Det var en alldeles underbar känsla och en fantastisk bekräftelse att höra Eileens egna ord om sin upplevelse och jag visste nu att jag har mitt Spirit team med mig och att nu är det bara att börja samarbetet på allvar med dem. Fortsättning följer….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.