fbpx

En fantastisk resa!

Jag gjorde verklighet av min vision om att göra människor starkare, friskare och leva ut sina drömmar och mål i livet!

Här skriver Borås Tidning (första bilden), A beter day magazine (andra och tredje bilden) Zebulon Media AB (fjärde bilden podcast) om mig i personligt när jag fyllde 45 år Nu har det gått 5 år och jag har skapat det jag hade en vision om just då och mer därtill.

Under 3 års tid, sedan 2014 då jag startade mitt företag Spirituellt.nu har jag fått möjligheten att berätta min historia och träffat underbara, kreativa, ödmjuka och fantastiska människor jag fått möta, allt jag fått möjligheten att uppleva, allt det jag kämpat för och skapat med den kunskap jag hade inom mig har på ett fantastiskt sätt hjälpt och stöttat så otroligt många till att våga skapa sina drömmar, visioner och mål i livet. och jag är så tacksam för att jag fick den här möjligheten

Det har varit en fantastisk resa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.