fbpx

Category Archives: Podcast & Webb-tv

Intervjuer

Vad är en spirituell inre resa egentligen?

Söndagen 10 oktober satt jag i en spirituell inre resa Jag satte mig redan en timma innan jag skulle starta spiralen för att energierna var så starka inom mig. Jag förbereddes för en starkare energi än vanligt.   Jag heter Carina och jag har skapat den ”spirituella inre resan” under de senaste tre åren efter […]

Bokrelease i studio

PREMIÄR LÖRDAG 9 OKTOBER KL 08.00 på YOUTUBE Den 9 oktober kl 08.00 kan du se bokreleasen som CH Spirituellt i samarbete med Viskastrandsgymnasiet i Borås har skapat inför boken och antologin ”Den inre resan” – du finner nycklarna och verktygen inom dig. I den här videon får du lära känna tre författare lite närmare […]

Vad tycker kurseleverna?

Vad tycker kurseleverna om de kurser och utbildningar de går här på CH Spirituellt?   Här kan du lyssna på vad Leone Strandberg tycker om den regressions utbildning som hon går just nu och hur hon valde att bygga på den utbildningen med en spirituell mentor utbildning för att helt enkelt kunna arbeta på djupet […]

Podcast inom spirituellt

CH SPIRITUELLT presenterar podden Härligt Ärligt Carina startar ett samarbete med dessa fantastiska tjejer som pratar ”Spirituellt” i sin podd – Härligt Ärligt! För er som kanske inte känner till den här podden, vill jag nu presentera Jennie och Emma lite närmare där de själva får berätta lite mer om sig själva och det de […]