fbpx

En hälsning från den andra sidan

Jag fick möjligheten att fråga ett Vivi Linde Medíum om min allra första son, som jag misste så tragiskt som 19 åring, jag skrev:

Jag skulle vilja ha kontakt med min lilla son som finns bland Änglarna på den andra sidan, sedan 27 år sedan. Undrar hur han har det idag. Och om du kan beskriva hur han ser ut idag?

Jag fick svaret:

Jag ser att det var en stor sorg och att det tog lång tid att gå vidare, han vill att du ska veta att han sett det. Jag ser honom som en vacker brunhårig man med ett leende på läpparna. Han säger att allt han rör vid bli till guld där han befinner sig så han är lycklig. Han säger att det fanns en stor begränsning när han gick bort som är borta i dag, han känner sig fri och lycklig. han älskar dig och finns med dig

Jag har ofta tänkt på denna lilla pojke och sörjt honom i mitt han har alltid funnits med genom livet och jag kunde inte fått en finare hälsning från honom idag, det värmer inombords

(Guldorben på m in hals kan vara min son som idag skulle varit 27 år gammal, som finns med mig)

bild-på-orber-1 mindre

En tanke om “En hälsning från den andra sidan

  1. Helene says:

    Fy vad fint , jag har oxå mist en son som skulle vara 17 nu i februari . När jag läste detta så fick jag ju ståpäls på hela armarna hahaha helt underbart , undra vad min lille krabat tänker om mig då . Sam vad min bror tänker som gick bort i påskas på tok för tidigt ….

    Helt underbart att läsa det du skriver , all lycka til l dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.