fbpx

Härlig feedback

Igår fick jag ett pm från en man som verkligen innerst inne hoppades på att vara en av de vinnare som jag drar ikväll, till en gratis vägledning.  Detta för att han och hans familj var i ett stort behov av just en vägledning. Jag kände direkt att ”jag kan verkligen gör anågot för den här mannen och hans familj och den situation de hamnat i” och satte mig med korten direkt. Det jag fick fram i korten skrev jag ner till honom i hans pm som svar.

Efter en stund svarar han:

– Tårarna rinner då vi läser detta, tack så jättemycket för att du tog dej tid! Jag kan erkänna att jag varit skeptisk till detta, men nu är jag av annan åsikt. Vi har aldrig träffats så du kan inte veta, men de känns så rätt att läsa de du skriver… De kommer som svar på på funderingar. Åter igen, tusen tack!

Jag kunde inte fått en bättre bekräftelse på att jag verkligen handlat rätt och att min känsla/ intuition gav mig rätt väg att vägleda denna familjen i.
Det är just detta, dessa ögonblicken som gör att jag känner att jag är på rätt väg, att mitt kall i livet är

Här nedan följer fler bekräftelser och feedbacks:

– ”Tack så jättemycket! Jag har läst den om och om igen och jag förstår och jag blir så tagen allt detta eftersom det stämmer”

– Det var väldigt mycket han kände att han kunde ta åt sig sig och känna igen, om ,man säger så.:)

– Nu har gubben bara haft tid å läsa igenom vägledningen, men han satt å grät medans han läste kan jag säga…
Så det va nog flera saker han tog till sig där 🙂

– Tack snälla rara Carina för att ja fick lite svar jag återkommer till dig längrwfram:)

– Mycket tänkvärt finns med i din vägledning! Ett stort TACK till Dig! Genom detta har jag fått kraften att tro på mig själv igen!:-)

– Wow, tack! Om du kommer till Borlänge någit så kan jag samla ihop en stor hög med människor som vill ha dina vägledningar… kanske göra ett gäng sittningar…

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.