fbpx

En helt vanlig dag på jobbet!

Idag hade jag finbesök nere i lokalen.

Pehr Trollsveden Abrahamsson och hans vän Irina Kiiski vara nere och hälsade på mig i min nya lokal på Skaraborgsvägen 35 D i Knalleland, Borås. Det blev fika och en riktigt lång, trevlig pratstund och dagen avrundades sedan med en välbehövlig massage.

Vi talade om hur många människor som egentligen mår dåligt idag, hur många människor som går in i den berömda väggen och blir utbrända, som det så vackert heter och vad man skulle kunna göra för att hjälpa dessa människor till en inre hälsa såväl som yttre. Vi talade om en helhet inom hälsa – på det fysiska, mentala och det emotionella planet och om hur viktigt det är att själen mår bra om vi ska få en balans i kroppen, i livet i stort. Om vilka val vi gör och om hur viktigt det är att göra rätt val i livet och att inte gå i gamla mönster. Om att bryta mönster och att göra det för förändring och för att må bra.

Hälsa är idag något som vi, som arbetar med hälsa och alternativa friskvårdsmetoder och Reiki energi behandlingar idag och sedan många år tillbaka, ser klart och tydligt att gemene man värdesätter personlig hälsa alldeles för lite.

Många människor finner det mer betydelsefullt att lägga pengar på kläder, håret, materiella saker. Detta i sin tur resulterar ofta i att du sedan måste arbeta mer, och det i sin tur leder till stress, både inre och yttre stress och det blir till slut en ond cirkel – ett slags ekorrhjul som du aldrig kommer ur och det leder ofta till att du blir utbränd.

Irina och Pehr
Irina och Pehr

 

Tusen tack för besöket!

Varmt välkomna åter!

autograf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.