fbpx

Fantastiska kristallklara energier

#reiki

Reiki energi – och massage med chakrabalansering med ett kristall mönster

Idag hade jag en klient hos mig på en behandling och hon hade tidigare gjort en sk aura transformation och i och med detta fått förklarat för sig att hon endast hade ett chakra kvar och det var hjärtchakrat. Efter aura transformationen skulle hon nu också kristalliseras i kroppen (enligt dem som utfört transformationen) och hon hade känt sig lugnare inombords efter den här aura transformationen.

Änglaenergier
Änglaenergier

Jag förklarade för henne att jag skulle endast använda mig av bergkristaller under hennes behandling, men att jag skulle börja med en lättare massage på ryggen för att mjuka upp hennes muskler och för att få henne att känna sig avslappnad. Detta gjorde jag och så fort hon hade lagt sig på massagebänken och jag hade arbetat färdigt med massagen, så lade jag ut en formation av bergkristall spetsar på hennes rygg i höjd med hjärt chakrat och skulle påbörja hennes Reiki energi behandling. Jag lade händerna på hennes huvud och skulle påbörja Reiki och får på en gång en känsla av en ren, kristall klar energi som kommer ner i rummet och ställer sig på vänster sida av massagebänken.  Det var en nära anhörig som kom med ett leende, ett underbart lugn och en enorm kärlek och en rosa ros i handen, för att ge till klienten.

Mina ögon hade svårt att hålla sig stängda och jag fick känna den kristall klara energin genom min kropp, som nästintill vibrerade och då kom budskapen, som jag förmedlade.
Under behandlingen så skulle jag även ge Reiki via klientens fötter och det är då som energin (från den andra sidan) tar sin hand och håller den över klientens mage/ solarplexus, som för att ge extra healing. Klienten ryser av välbehag och förklarar att ”när han levde så pratade han om att healing skulle nog vara bra” och detta gav energin nu till min klient och det värmde mig i min mage/ solarplexus och även klienten kände av det av glädje, kärleksfulla känslor och likaså rysningar och ett inre lugn.

Den här behandlingen blev så otroligt vacker, så stark i sin kristallklara energi och det blev så fantastiskt alltihopa – budskapen, energin, healingen, känslor och bekräftelser i form av rysningar och en härlig känsla av liv, lugn och energi i hela kroppen som ett resultat.

autograf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.