fbpx

Energi och andliga jämlikar

Igår hade jag ett mycket intressant samtal med en av mina arbetskamrater. Vi kom att prata om det ”andliga” och allt vad detta innebär och vips så kom vi på att vi båda hade ett andligt intresse och att vi båda har en inre visdom som vi bör dela med oss till våra medmänniskor.
Vi kom att prata om energier och hur lätt man egentligen blir av med sin energi – till sk energitjuvar. Vi har hört talas om energitjuvar och hur de livnär sig på andras energi och detta genom att dränera sin omgivning på energi – helt enkelt.
Risken att bli dränerad på sin egen energi är stor om man är en människa som ofta ställer upp på andra och hjälper andra utan att kankse tänka på att ”stänga” sig innan. Läcker energi gör man ifrån ländryggen och där ska man vara extra noga med att stänga sig innan man ger sig ut bland sk energitjuvar.

Anledningen till att energitjuvarna tar energi fårn sina medmänniskor beror på att de själva läcker sin energi och behöver fylla på energi när det börjar må dåligt. Om de inte får sin dagliga dos av energi så kan de komam att må väldigt mycket sämre än vad de redan gjorde coh detta resulterar ofta i aggressivitet och tjurskallighet och en elak attityd, gentemot andra.
Vad vi alla måste tänka på är att behålla våran energi när vi inte medvetet ger av den – i annat fall kan vi känna oss helt slut och helt tomma och dränerade på vår energi och det är inte alls bra.

Så tänk på att stänga och behålla eller ta tillbaka er energi  😉

images

2 tankar om “Energi och andliga jämlikar

  1. Carina H says:

    Hejsan Inger N!
    Jo man sätter sig på ett bekvämt ställe, soffan eller var man vill och sluter sina ögon. Man tar tre djupa andetag och och släpper alla tankar som man har i huvudet just då. Sedan föreställer man sig att man sitter som i en vit bubbla, som är full av energi och ett rent ljus. Man ser hur det vita ljuset fyller upp ens kropp från tårna till huvudet och efter detta så tar man som en dragkedja från tårna och upp till huvudet och drar igen dragkedjan. Då är man stängd.
    Man kan ockås tänka att ”nu stänger jag mig så att jag får behålla min energi och ingen kan ta dne ifrån mig under hela dagen”. Det är fritt att välja vilket som.

    /Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.