fbpx

Orber och Änglar

Vill dela med mig av en bild som min underbara sambo tog på mig på vår resa till Kreta
förra sommaren 2012. Vi var ute på kvällspromenad och skulle äta gott och kommer till en plats som vart helt underbar. Då min sambo plötsligt säger ”här vill jag ta några bilder på dig” . Resultatet ser du nedan, jag blev fullkomligt chockad över den guldfärgade orben som sitter placerad mitt p mitt halschakra och alla andra orber runt omkring mig på den andra bilden.

Carina

Här kan ni läsa mer om Orber:  http://www.orbs.n.nu/orbs

bild-på-orber-1 mindre

bild på orber 1 Bild på orber 2

En tanke om “Orber och Änglar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.