fbpx

Energier och frekvenser för läkning

Energier för läkning i den eteriska och den fysiska kroppen

Att jobba i energier och frekvenser är något utöver det vanliga och jag har gjort det så länge jag kan minnas.

Att uppleva energier och frekvenser i skiftande färger, utseende och känsla blir så otroligt påtagligt och tydligt när man jobbar för den djupare, personliga utvecklingen hos varje unik människa. Det blir en stark påtaglig energi som sprider sig i rummet så att både klienten och coachen upplever utifrån den plats de befinner sig på, just där och då, i sin egen personliga utveckling.

Jag har så länge jag kan minnas alltid haft energier och frekvenser runtomkring mig. Musiken har varit mitt liv och i musiken har vi också olika hertz /frekvenser som påverkar oss på olika plan. Det är därför väldigt enkelt att koppla till sitt emotionella plan när man hör en ledsam låt – den går direkt till hjärtat och känslocentrat, framför allt om vi har ledsamma minnen från just den låten också.

Jag har många låtar som jag lyssnar på för olika tillstånd som jag arbetar i energimässigt och det är jätte-spännande att se saker ske direkt.

Allt består av energi på olika frekvenser och inom allt levande flödar en livsenergi. Energin strömmar hela tiden genom oss, men också runtom oss i vår aura. När livsenergin flödar starkt och fritt genom kroppen mår vi bra och är friska, men när det finns blockeringar som hindrar vårt energiflöde har vi lättare för att bli sjuka. Där det blir en stagnation i energin – där utvecklas ofta en fysisk sjukdom.

Solfeggio frekvenser

Ett läkande verktyg att använda vid alternativa behandlingar med olika frekvenser för läkande av olika symptom:

  • 396 Hz: Befriar från skuld och rädsla som sitter djupare
  • 417 Hz: Underlättar för förändring
  • 528 Hz: Förvandling och mirakel (reparation av DNA också)
  • 639 Hz: Kärlek och relationer
  • 741 Hz: Uttrycka sig och lösningar på problem
  • 852 Hz: Återgår till andlig ordning, själslig kontakt med ditt högre jag och personlig utveckling

Har du inte provat dessa frekvenser ännu?

Jag har testat dem i musik på Youtube, men även med Solfeggio gafflar och de fungerar verkligen. Man kan känna förändringen på djupare nivå och direkt när man slår på dem, så känns det fysiskt i kroppen.

Om du får möjlighet, gå och testa en behandling av dessa fantastiska frekvenser…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.