fbpx

Transmediumskap och transhealing i Borås

Spirituellt.nu bjöd in Andrej Djordjevitch, DSNU lärare från Arthur Findley College för att hålla en kurshelg i Transhealing

Kurshelgens transhealing seminar blev en succé!

Det blev en fantastisk gemenskap, underbara upplevelser av energier, frekvenser, guider, andliga världen, känslor och allt detta gjordes i kärlek.

Full av energier och frekvenser.

Andrej tillsammans med sin guide Michael ändrade energifältet i hela rummet. I samma stund kunde jag, Carina,  förnimma guldskimmer i energin och gestalter som tog sig runtomkring oss i rummet, gav healing till dem som behövde det. Det var en helt fantastisk upplevelse som jag enbart upplevt på Arthur Findlay College I England förut, men nu upplevde jag det här på plats i Frufällan.

Att uppleva energier och frekvenser i skiftande färger, utseende och känsla blir så otroligt påtagligt och tydligt när man är så många i ett och samma rum som vi var. Det blir en stark påtaglig energi som sprider sig i rummet så att alla upplever utifrån den plats de befinner sig på, just där och då, i sin egen personliga utveckling. Det finns ingen önskan om att jämföra sig med någon av de andra, vi vet alla att vi är alla unika på vårt eget sätt att ”se, känna och uppleva” och vi  behövs allesammans i den stora utvecklingen både lokalt och globalt för vi är alla ett med varandra i energier och frekvenser.

Andrej är som lärare väldigt ödmjuk och lär ut allt han själv lärt sig, upplevt därför gillar jag att samarbeta med Andrej för där är vi väldigt lika. Jag älskar att lära ut det jag själv vet, kan, upplevt och lärt mig för då får jag så otroligt mycket tillbaka. Andrej besitter också en otroligt stark energi och en enorm påtaglig styrka i att hålla space för hela 25 personer i den grupp vi var under den här kurshelgen och alla utvecklades på bara tre dagar.

Så är du nyfiken på trancehealing,  trancespeaking eller trancemediumship så är det här kursen för dig, för din framtida utveckling.  Där du kommer att resa i tid och rum, i energier och frekvenser och öppna upp dörren till ditt eget spirit team för all framtid framöver.

Inga förkunskaper krävs, förut att du är villig och ödmjuk inför att möta din guide och att du är villig att expandera ditt eget energifält till oändlighetens medvetande  (consciousness) där allt är möjligt för din personliga utveckling och resa inom dig själv och ditt alldeles eget inre universum.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.