fbpx

Energimänniskan

Vidare utbildning på gång

Nu i November månad skall jag ner och vidare utbilda mig, jag skall nämligen gå en kurs som heter ”Energimänniskan”.
Jag som Reiki Master och efter flertalet reiki behandlingar med kroppens energier kommer jag nu att att få lära mig mer om människans energisystem, om olika sorters energier. Jag kommer att vidare utbilda mig i hur man lär sig känna energikropparna, chakra systemet och chakrana och att ladda mig med olika sorters energier.

Auran består av sju olika skikt – Fysisk, eter(energi), mental(andlig), astral, kausal, essential och monadisk.
Auran består av fyra olika skikt, den eteriska, den astrala, den mentala och den andliga, man kan kalla dem våra själsliga kroppar som vi har förutom den fysiska kroppen. De här fyra skikten har sina olika funktioner och tjocklekar och ju längre ut från kroppen auran är ju snabbare är vibrations-hastigheten. Chakranas energi sträcker sig igenom alla de här olika kropparna och de utgör en viktig del i auran.

10830658_1007262109301999_606456936362576780_o

Jag kommer också att få lära mig att sprida mer energi, att skicka energier på avstånd (ungefär som Reiki fungerar på distans fast nu med energier) jag kommer att lära mig mer om att uppleva energierna omkring mig själv, hur jag ska lära mig att stänga ute energier och hur jag kan påverka livsenergin med tankar och känslor. Jag kommer också att lära mig mer om hur jag laddar mig själv med ny energi. Och jag kommer att få göra mycket praktiska övningar, teoretiska övningar.

Jag kommer att erhålla ett diplom.

Carina Hammarsten Reiki Master

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.