fbpx

Reiki kurser hos Spirituellt

#spirituellt

I helgen som kommer skall vi köra steg II hos CH Spirituellt

Det kommer att bli spännande att som reiki master och kurslärare få läsa om de dokumenterade behandlingar kursdeltagarna har gjort hitills efter sin 21 dagars utrensning efter steg I. De skall sedan under sina 4 veckors praktik ha utövat reiki på minst tio stycken klienter som har mottagit deras  energi. Under själva behandlingarna skall de också dokumentera hur klienten upplever energin och hur de själva som utövare av energin, upplever själva behandlingen.

Under steg II skall vi nu gå igenom Japanska Reiki tekniker, vi ska diskutera de olika upplevelserna av att ge energin bland kursdeltagarna och vi skall även lära oss en del nya behandlingar efter de tre nya symbolerna som kursdeltagarna skall bli initierade i nu i steg II. Kursdeltagarna skall få ge och mottaga energin av sina kurskamrater och vi skall dokumentera så mycket som möjligt för framtida behandlingar.

Vi skall även äta en god lunch och fika tillsammans och lära känna nya människor i vårt delade intresse – reiki, den universella energin.

Reiki

Dessa behandlingar går på det fysiska, känslomässiga samt mentala planet genom direkt kontaktbehandling eller via distans. Kursdeltagarna kommer också att få lära dig handpositioner för behandling av sig själva med livsenergin. De skall få lära sig en fullständig behandling, där du lär dig behandlingen från början till slut vilket innebär eventuella dokumentationer m m. Du får en chakrabalansering, som ställer deras chakran i full balans för deras fortsatta arbete inom reiki.

Kursdeltagarna får ta del av Hayashis healingguide – där de kan läsa om sjukdomar och handpositioner och de får även kursmanualen Reiki – den helande beröringen av William Lee Rand med Japanska reiki tekniker och Hayashis Healingguide.

Efter steg II skall de utföra reiki behandlingar på ytterligare 20 stycken klienter under ca 8 veckors praktik tid och detta skall dokumenteras och lämnas in för feedback till mig som kurslärare. Därefter skall vi boka en återträff och en reiki master kurs för dem som beslutat att gå hela kursen.

Är du intresserad av att lära dig Reiki?
Då är du välkommen att boka kursen här

Carina Hammarsten
Reiki Master

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.