fbpx

Eterisk Medicin

#spirituellt.nu

Igår gästades vi återigen av Ann Häggbrant som lät oss uppleva en fantastisk kväll i Eterisk Medicine

Det blev som vanligt en helt otroligt spännande och fullkomligt omvälvande kväll i mycket energier, där Ann delade med sig och berättade om sitt liv, erfarenheter och hennes upplevelser på hennes andliga väg genom livet till den person som hon är idag. Hon berättade om sina inre resor och sitt arbete under sin utbildning till Shaman och vad hon sett och upplevt, hur detta kan låta varje människa se sina egna skuggsidor i livet och att dessutom lära sig att ta ansvar för dem.

Vi fick göra en inre resa i två steg som visade oss dels både våra kraftdjur, våra budskap och vart vi befinner oss idag, just här och nu.
Ann använder sig av mycket ljud, när hon gör dessa ceremonier och man känner dessa ljud i kroppen, så levande och så verkliga.

Under ceremonin så fick jag möjligheten att ta några fotografier och jag fick en överraskning när jag tittade närmare på Anns fotografi i mitten av dessa tre med Palo Santo i handen, där jag faktiskt tycker mig förnimma att hon ändrar sitt utseende till någon av de fantastiska guider och energier som hon bjuder in under själva ceremonin. Och känslan jag får är att dessa guider, kraftdjur och energier är där för vår skull, vi som medverkar på workshopen och sluter cirkeln.

Jag kan verkligen rekommendera Ann Häggbrant, Shaman inom Eterisk Medicine och vi hoppas att hon återkommer till oss snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.