fbpx

SPIRITUELLT.NU i samarbete med BOA Videoproduktion

#spirituellt.nu

En givande och produktiv dag

Den här helgen vart bokad och planerad för att producera en film om Spirituellt.nu där jag presenterar alla våra fantastiska kurser, workshops, föreläsningar, utbildningar, inspirationsdagar, behandlingar, spirituella inre resor och en vision om att få dela med mig några av mina duktiga elever och deras arbete inom Reiki, till er.

Reiki Masters, som på ett seriöst, ödmjukt och kärleksfullt sätt skapar balans och harmoni för dem de möter på sin väg genom livet och vi har haft en fantastisk dag i mycket energier, visioner, ödmjukhet, känslor, tankar och minnen som vi har skapat för livet. Vi har delat våra tankar och visioner och ser nu fram emot en spännande framtid tillsammans. Till vår hjälp har vi haft Robert Winberg och BOA Videoproduktion.

Det här är Anki Abrahamsson som är utbildad Reiki Master och arbetar med Reiki behandlingar och Reiki Utbildningar idag. Hon har även gått vidare och fortsatt sin resa på väg till Shaman och jag önskar henne all lycka framöver, för det ödmjuka och kärleksfulla hon ger till dem som behöver stöttning, råd och balans i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.