fbpx

Ett nära samarbete med Änglarna

Att samarbeta med Änglarna är detsamma som att uppleva ren, äkta KÄRLEK

Du kommer att få ett nära samarbete med Änglarna som finns runt omkring dig dagligen och du kommer att känna deras närvaro i form av varma, ljumma sommarvindar. De kommer med så enormt mycket kärlek och de vill oss alla väl, på vår väg fram genom livet.
Du lär dig att kommunicera med Änglarna om vardagliga saker, genom vägledning och genom budskap och du kommer att märka hur lättare livet blir av att alltid känna kärleken från dessa underbara ljusvarelser.

Tanken med kursen är att du ska tillsammans med Änglarna fylla dig med det vita, rena ljuset och blir en ljusarbetare – en som hjälper, stöttar och vägleder andra i vardagen. Med hjälp av Änglarna kan du vägleda, skapa lugn och harmoni, balans och dessutom utveckla dig själv i din fulla potential. Du får tillgång till en personlig kontakt med varje Ärke Ängel via en sk Änglaportal, som är personlig och enbart för dig, där du öppnar upp alla dina klarsinnen och jobbar med det som är starkast hos dig. Du lär dig att tolka Ängla kort och öppnar upp för ett individuellt sätt att vägleda andra människor som behöver ett ord på vägen och lär dig att skriva Ängla brev. Vi kommer att gå in på Ängla healing, med olika eteriska oljor och dofter som är bar för kroppen och sinnet. Du får lära dig grunderna i kristall healing och energihealing och dessutom får du upprätta en Ängladagbok, där du har kontinuerlig kontakt med dina Änglar.

Förkunskaper: Inga
Kostnad: 2499 :- (det går bra att delbetala kursen) på plats i Frufällan ingår lunch och fika alla tre tillfällen
Kursen: Steg I , steg II och steg III
Kursen går även att göra på distans – du lägger upp kursen mellan 8 – 12 veckor
Övningar: Du gör övningarna på distans, dokumenterar och mejlar över dokumentationen till mig på mejl.
Diplom efter avslutad kurs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.