fbpx

Category Archives: Örter och Ekologiska oljor

Reiki kurs på distans med härlig upplevelse

Reiki kurs på distans med en så stark upplevelse Vad är en reiki initiering och hur kan den upplevas på distans, när du går en reiki kurs på distans hos oss på Spirituellt? Såhär berättar en av våra duktiga kurselever: Medea – 8 januari, 2016: Jag gjorde distansutbildningen i december och är mer än nöjd! […]

Jag är lyckligt lottad och oerhört tacksam

Haft en mycket trevlig och mysig reiki- & massage behandling ikväll, med många tankar och funderingar och känslor. Med under själva behandlingen fanns det många nyfikna besökare från den andra sidan, både nära och kära men också nyfikna som varken kunden eller jag själv hade någon direkt koppling till 😉 I takt med att massagen […]

Ny kurs: Reiki massage och kristaller

#massage

Reiki massage med kristaller Den här kursen handlar om att som healing terapeut arbeta holistiskt – ordet ”holistiskt” kommer från det grekiska ordet ”holas” som betyder ”hel” och tanken är att behandla människan som helhet, så att alla aspekter – fysiska, emotionella och mentala – tas med i beräkningen för den som gör en hel […]

Skapa din egen ekologiska hud- och hårvård

#ekologisk hudvård

Är man extra känslig i huden, bör man använda ekologiskt Jag heter Carina och har tillverkat min egen hud- & hårvård sedan drygt 15 år tillbaka. Detta pga att jag är extra känslig i huden och för att jag har Psoriasis. Detta gör att jag är i behov av mjukgörande produkter som mjukar upp när […]