fbpx

Evas historia som Katarina av Aragonien i ett tidigare liv!

Evas historia som Katarina av Aragonien i ett tidigare liv!

 

Mitt namn är Eva Weibull Larsson. Jag föddes som Eva Weibull, är född i Lund och växte upp på lundaslätten under 60- och 70-talet. Mina föräldrar var unga och vi bodde i ett nybyggt område med små villor, på Norra Fäladen. Vittnesgränden 37 var vår adress. Märkligt nog hade dessa små hus i vårt kvarter plåtfasad, nog ganska ovanligt tror jag. Jag är äldst och har tre småsyskon.

Jag har minnen från min tidiga barndom av milda vindar som ljummet blåste runt omkring oss där vi lekte på lundaslätten samt att lastbilar med sockerbetor ibland tappade någon sockerbeta från sin last och då sprang vi och hämtade dem och lekte med. I nästan alla hus fanns det barn. Mina dagar tillbringade jag annars på Lunds ridskola som låg nära. Har alltid gillat hästar. Ridskolan var känd och hade en lipizzaner häst vid namn Pluto Gora. Det var en lycklig barndom.

Som vuxen har man en tendens att glömma bort detaljer från sin barndom men detta minns jag. Jag har även svaga minnen från min tidiga barndom av att mitt namn är Katarina. Detta är en känd historia i vår familj och min syster minns också att våra föräldrar har berättat det här. Mina föräldrar trodde inte att jag tyckte om mitt namn, Eva. Jag kallade mig för Katarina så fort jag utvecklade ett tal, alltså som helt liten. Det kom helt naturligt för mig.

”Vad heter du, min lilla vän?”

”Jag heter Katarina”

Och folk frågade mina föräldrar:
”Hur är det med lilla Katarina?”

”Hon heter Eva!”

Nåväl, tiden gick och livet rullade på. Familjen bodde i Fuengirola i Spanien under två år där vår pappa var lärare på Svenska skolan, då var jag 11-12 år ungefär. Jag hade lätt för att lära mig spanska, uttalet flöt så lätt i min mun.

Livet är en lång historia men jag flyttade till Falkenberg, gifte mig med Larsson (därav namnet) köpte hus, utbildade mig och fick familj. Har alltid varit intresserad av arbetsmarknadsfrågor, djur och bilar. Jobbade i 16 år på Arbetsförmedlingen i Falkenberg. När jag i februari 2024 fick syn på Carina Hammarstens bild på Facebook så kände jag direkt att det var lockande att träffa henne, likadan frisyr som jag och hon kändes tilldragande.

Sagt och gjort, jag bokade in mig på en seans utanför Falkenberg den 17 februari 2024. Vi var elva kvinnor som satt i ett stort uterum. Mediet säger i början av seansen att hon ibland får meddelanden om tidigare liv och då brukar hon berätta om dessa. Ungefär halvvägs in i seansen så säger mediet Carina att hon har fått till sig om ett tidigare liv och det gäller dig säger hon och pekar på mig. Hon säger att jag har varit en prinsessa/drottning i ett tidigare liv och att det går att googla om det, hon får till sig bokstaven W (så det kan vara Wales) och året 1520 fick hon också till sig. Prinsessan/drottningen hade ljust hår precis som jag och fina kläder (vilket jag absolut inte har, haha!) Det är först på kvällen som jag har möjlighet att googla och direkt dyker namnet ”Katarina av Aragonien” upp. Jag läser om henne, att hon var dotter till Spaniens kända kungapar Ferdinand och Isabella och faktiskt var Englands drottning en period. Levde ett svårt liv verkar det som.

Allt detta väcker naturligtvis mycket funderingar men det är först när jag ska somna den kvällen som det slår mig: Katarina! Namnet ”Katarina” dyker upp igen. Där har vi det igen! Blev klarvaken med en gång. Kan det vara så att min lilla barnhjärna mindes namnet ”Katarina” från ett tidigare liv? I vilket fall som helst så planerar jag nu att någon gång resa till Aragonien i Spanien för att se vad det kan ge mig för upplevelser. Intressant!

 

Fakta om Katarina av Aragoninen

Katarina av Aragonien (1485–1536) var drottning av England mellan 11 juni 1509 och 23 maj 1533. Katarina var yngsta barn till Isabella I av Kastilien och Ferdinand II av Aragonien, och syster till Johanna den vansinniga. År 1501 avreste Katarina till England från Spanien för att gifta sig med Arthur, prins av Wales. Hon var yngsta barn till Isabella I av Kastilien och Ferdinand II av Aragonien, samt syster till Johanna den vansinniga. Wikipedia

 

Carinas upplevelse av den här dagen då seansen ägde rum

Jag och min sambo gav oss av hemifrån efter lunch och styrde kosan mot Falkenberg.

Solen lyste och det var underbart vackert väder. Vi stannade på vägen och käkade lunch, sedan fortsatte vi den sista biten. När vi närmade oss adressen som vi skulle till så hoppar en äldre man in i bilen och sätter sig i baksätet. Mannen var inte i fysisk form utan ifrån ande-världen. Han var en man som bott i byn och som var känd för många. Han älskade slätten och han njöt av att se den från bilens fönster. Man kunde se hur stolt han var där han satt, med blå hängselbyxor, vit uppkavlad skjorta med enorma händer som såg ut att ha arbetat hårt under ett långt liv, men han såg väldigt bra ut för övrigt och måste ha charmat många kvinnor med glimten i ögat, under i sina dagar i livet.

Mannan visade oss vägen till huset och vi parkerade utanför. Jag hoppade ur och min sambo åkte vidare, för att se sig omkring under tiden som jag höll seansen.

Rummet där seansen hölls var helt fantastiskt, varma och kärleksfulla energier och fantastiska kvinnor som satt förväntansfulla i hopp om budskap från den andra sidan och sina nära och kära. Strax före seansens start, fick jag en klar och tydlig bild utav ett tidigare liv till en av kvinnorna  – Eva Weibull Larsson, som satt precis mitt emot mig. Jag förklarade för henne att ”ett av dina tidigare liv kommer upp väldigt tydligt, jag får bokstaven W och likaså att du varit ljushårig, långt ljust hår och prinsessa/ drottning under 1520 talet i Wales?”.

Jag ber henne fundera och känna in, så får vi se om det kommer någon mer information men mina guider förklarar för mig att ”du kan googla fram detta”.

Under resten av seansen den här eftermiddagen, under drygt två timmar, så lyckades åtta nära och kära från den andra sidan ta sig igenom och bekräfta för sina anhöriga att de mår bra. Flertalet var lite pluriga, med glimten i ögat och gjorde seansen lite lättsammare än vanligt.

Det blev två helt fantastiska timmar av energier från den andra sidan och mycket nöjda besökare.

När jag sedan skulle dra mig hemåt fastnade jag vid en av kvinnorna som satt längst bort från mig. det var en Ärke Ängel som visade sig, kom verkligt nära henne och ville att hon ”skulle börja se sitt eget värde och vem hon egentligen ÄR”. Att det var dags nu, tiden var inne att verkligen börja förstå vilken inre styrka och kraft, samt healing hon besitter.

Jag känner mig nöjd för denna seans och är oerhört tacksam för alla budskap och meddelanden som kommit under den här eftermiddagen.

En helt fantastisk eftermiddag i Falkenberg helt enkelt!

 

STORT TACK till Maria Sjöström som öppnade sitt fantastiskt fina hem för den här eftermiddagen och seansen.

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.