fbpx

Light language session

Light language session med fantastiska Chere Nelson 

 

Under drygt en veckas tid har jag gått med en svår huvudvärk, som har skapat problem för mig.  Jag har varit slut i energier och orkade inget annat göra än att ta det lugnt, vila och hoppas på att det skulle gå över.

Så får jag ett tips av min fina vän Chere som beskriver detta som uppstigning symptom, från kol till kristallina energier i kroppen. Jag blev väldigt intresserad och bokade en session med henne dagen därpå. Och detta är min story och upplevelse av den sessionen:

Jag får nu möjligheten att sätta ”en intention” innan vi fortsätter sessionen.

Chere börjar att rensa, läka med light language och jag kan känna hur energierna integreras i takt med hennes arbete, från fotsulorna upp genom hela systemet. Hela min kropp fylls av detta gröna ljus, isblå ljus och magenta ljus. Jag ryser av välbehag när ljuset når mitt hjärtchakra och kan tydligt känna hur mitt hjärtchakra expanderar.

Chere beskriver ett Lejon,  isblå energier, gröna energier och magenta färgade energier.

Till slut drar hon ett kort, kortets budskap säger:  Tillit

Mitt hjärtchakra expanderar ännu mer och jag kan nu känna mig fullt integrerad i mig själv. Chere upplever det som så vackert att tårarna rinner nerför hennes kinder.

”Have faith, Carina ”

Wow! Vilken upplevelse! Thank you so much!

Tidigare sessioner med Chere Nelson och Gunilla Fazal:

Ibland sammanfaller synkroniseringen automatiskt

Kan varmt rekommendera både Chere Nelson och Gunilla Fazal.

// Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.