fbpx

Fler andeporträtt

Här kommer fler andeporträtt

Sandra Thérus 5
Tecknad av: Sandra Thérus
Budskap: Denna man ville gärna komma fram till mig i dag, han är i 50års åldern. Han är lite mullig, ganska lång runt 1,85 lång. Har arbetskläder på dig och en svart keps. Jag fick r en lastbil ihop med denna man. Och det första som dyker upp om hur han gick bort är olycka. Han har en familj kvar. Han älskade sitt jobb. Han var väldigt skämtsam av sig. Han vill berätta att han vakar över sin familj och han vill inte att hans fru ska vara ledsen längre. Han finns vid deras sida

Mary Jönsson 2
Tecknad av: Mary Jönsson
Budskap: Inget budskap. Ord som kom var Slagsmål och knivskuren. När jag frågade vad han heter så tänkte jag plötsligt på namnet Bengt.

Mary Jönsson 3
Tacknad av: Mary Jönsson
Budskap: I onsdags så kom detta barn. Började tänka på namnet Lisa och blev väldigt varm i ansiktet och ögonen under tiden jag tecknade. Kändes som om jag hade väldigt hög feber och var rödflammig i ansiktet. Detta brukar inte hända normalt, så jag blev jätte förvånad. När jag kände mig klar med teckningen, så tackade jag för mig och då försvann ”febern” direkt!

Annelie Törnebro 3

Tacknad av: Annelie Törnebro
Budskap: Hej här är min kontakt från idag.
Kvinna som älskar vackra kläder och saker. Hon har uppsatt välvårdat hår i vad som ser ut som en svinrygg. Svarta sotade ögonfransar, plockade ögonbryn och klarröda läppar. Hon skulle nog aldrig gå ut osminkad.
Hon visar stadsmiljö – Hon älskar staden! Får namnen Börje och eller Birger. Kanske bodde hon på Börjegatan eller Birgergatan (min tolkning). Så visar hon en dagbok/klippbok. Det finns urklipp om henne och det är någon som har den och hennes smyckeskrin. Hon är lite ledsen att det saknas något i den; ett örhänge eller så är det en sten som fallit bort ur sin infattning, eller båda (jag förstår inte…).
Så visar hon en svart bullig bil (gammal mercedes eller PW – återigen min tolkning).
Siffrorna (ålder, årtal, annat?) 27-28 och namnet Helena och färgen grön.
Och det som hon säger är: ”Det går för fort. Allting går för fort. Stanna upp ibland. Var rädda om tiden!”

Marie Klintebäck 2
Tecknad av: Marie KLintebäck
Budskap: Detta är en korrpulent man, 50-60 år. Älskade att läsa- gärna fakta böcker. Tig av sig glasögonen och åt lixom på böjen där han satt i sin fåtölj med en bokhylla bakom. Ansågs intelligent, umgicks i fint herre sällskap. Tystlåten, rökte gärna cigarrer. Kände sig stolt över sig själv. Vatten kammat hår, och får en direktör känsla med honom. Budskap: Lena, kort. Det var allt jag fick.

Sandra Thérus 6
Tecknad av: Sandra thérus
Budskap: Denna tjej är runt 35 års åldern. Har en vit sommar tröja på sig och mörkblåa jeans. Hon är ledsen över att hon behövde avsluta jordelivet så tidigt. Men var förövrigt en glad och positiv tjej. Något hände henne, känns som om det har något med naturen/skogen att göra. Tiden är sommaren. Hon tyckte om att vara ute och gå och springa i skogen. Hon vill hälsa till sin familj att hon mår bra, och att hon inte led, allt gick så fort. Hon skickar massa hjärtan till familjen.

Bertil Månsson 3

Tecknad av: Bertil Månsson
Budskap: Han var smed på en gård eller ett gods.  Artur och Allan troligtvis barn. Hans eget namn är något på B. Platsen han var på börjar på A. Siffrorna 93 nämns. hans frus namn börjar på V.

Eva Blomqvist 5Eva Blomqvist 4Eva Blomqvist 3
Tecknade 3 st andeporträtt av: EDva Blomqvist
Budskap: Idag fick jag till mej tre stycken. Den första är en man som har funnits runtomkring mej under flera dagar o han är här fortfrarande. Jag ser honom en bit bort klädd i nån slags gammal kåpa med nåt knutet runt midjan. Han studerar mej över axeln o jag blev väldigt förvånad när det blev en närbild för jag ser bara halva hans ansikte. Vågar nästan inte skriva vem jag känner att det är o han ler när jag skriver detta. För mej är detta Jesus. Sån värme o kärlek, man blir bara lycklig.
Den andra bilden är en Alv pojke, allt jag fick veta.
Den tredje är en flicka i kanske 13 års åldern o hon säger bara att Jag hittar inte hem.

Gunnel Jacobson 2
Tecknad av: Gunnel Jacobson
Budskap:  Fick ett O vid fråga på namn. Fick en bro vid frågan om var och hur han bodde. Han skrattade mycket och gör det än! Inte viktigt hur han gick bort! Det ryckte i min vänstra hand.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.