fbpx

Lärorik miniseans

I söndags 2 Februari 2014 k 16 hade jag och min väninna Gunilla Falk en sk miniseans hemma hos mig i Frufällan, i det ”andliga rummet”.
Under fredagskvällen vart jag nere och fixade til ldet sista i rummet, jag pyntade med en vårbukett av Tulpaner och blåbärsris för att hälsa energierna välkomna och för att de skulle känna sigt som ”hemma” där i rummet och jag önskade att de inbjudna personerna skulle känna våren när de kom in i rummet på söndagen.

Under tiden som jag fixade iordning i bodegan så tänkte jag att ”jag lägger upp ett fotografi så att de ser hur det ser ut” och när bilden var klar satte jag mig vid datorn för att kolla hur bilden blev.

Döm om min förvåning när jag fick se vad bildne innehöll – flertalet energier. Det kan ni se som de ”inringade” på bilden här nedanför.

inringade energier

Här kommer då några upplevelser från dem som vart här denna kväll:

Hej och tack för en trevlig eftermiddag! Var första gången jag deltog i en seans men inte sista. Väldigt nervös innan och tusen frågor men som vanligt glömde jag bort alltihop när jag väl fick tillfälle att fråga. Inte kommit på vem kvinnan som kom till mig var och har ingen kvar på den sidan jag kan fråga. Hade hoppats mamma eller morfar skulle komma men det blir kanske en annan gång. En spännande och lärorik eftermiddag med trevliga människor. Kändes väldigt bra i ert sällskap. Mvh Christina

 

Det blev en mycket spännande o trevlig eftermiddag!  Lite pirrigt var det innan, man visste inte vem som skulle komma fram.
Redan när jag var på väg till Carina var det någon som gav sig tillkänna till mig️min lilla pappa️Väl framme blev vi väl mottagna av Carina o Gunilla!
De kände in och kunde beskriva personer väldigt väl som stämde, under tiden var det andra som pockade på uppmärksamheten under tiden:)
De var mycket duktiga! Skönt att prata med människor som vet vad man går igenom och kunna få goda råd! Tack än en gång MVH Lena

 

Hej!! Tusen tack för en spännande och givande eftermiddag/kväll…mkt tankar och en go känsla att det verkligen finns något på ”andra sidan” Med vänlig hälsning, Carina M

2014-02-01 18.10.43

Ljus & kärlek / Carina Hammarfsten & Gunilla Falk

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.