fbpx

Gratis vägledning av kursdeltagare under utbildning

Nu kan vi på Spirituellt erbjuda dig vägledning och healing av våra kursdeltagare (elever) som går under utbildning hos oss.

En av dessa goa tjejer heter Katja och går spirituell/ andlig utbildning hos oss, sedan i våras.

Katja
Katja

För att testa på en gratis, kortare vägledning eller healing  av Katja behöver du registrera dig på vår hemsida (för nyhetsbrev) med din epostadress och sedan vägleder hon dig i mån av tid. Du får svaret skickat till din mejl – vi lägger inte ut några svar här på sidan.
Som uppskattning för vägledningen ber vi dig att kommentera din upplevelse på hemsidan. Detta för att Katja skall kunna få en liten hint om det hon berättat för dig, feedback.

Katja svarar inte på intima/kränkande frågor angående andra personer. Det kan då förekomma som kränkande mot någon annan, och så jobbar vi ej här på Spirituellt. Vi hoppas det är förståerligt. Katja har naturligtvis också tystnadsplikt.

 

Varmt Välkommen med din registrering!

Registreringen gör du längst ner till höger på hemsidan www.spirituellt.nu

Carina Dipl. Spirituellt & andligt medium (kanaliserande)  & Reiki Master

Här kan du läsa lite feedback om vad de personer som fick en gratis vägledning tyckte:

– Hej hej oj oj Vet ännu ej vem mannen är – men kommer hålla koll! =)
Å strukturera behöver jag absolut, så inte buisness (Mannatech, glycans, vitaminer, viktneedgång å mineraler samt kampen mot gobal undernäring) får påverka mående, värk, å vardag för mycket. (så det var också klockrent =) Men det jag fastnade mest för å dom tog luften ur mig, var budskapet.
Min mormor, å hon betydde mycket för mig när jag var liten å önskade ända fram till dagen då hon gick bort att jag skulle finna lycka, kärlek, glädje och livet (som varit en överlevnadskurs utand ess like sedan jag var 13 års ålder). Tack så hjärtligt, å jag tror jag vet vad hon menar: hon vill inte att jag skall fundera å sörja det som varit – då jag överlevt – utan slappna av och vara glad i de lovord jag får nu å de eloger jag får för mitt sätt att leda mitt team – å vara glad i det bara, å se framåt. Tack tack båda två. Kramar från mig.

 

54 tankar om “Gratis vägledning av kursdeltagare under utbildning

 1. Anette Bernklo says:

  Så spännande sida jag har hittat här! Jag vill gärna ha vägledning och är nyfiken på andeporträtt eftersom jag älskar att måla!

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Anette! Vad trevligt att du e nyfiken på andeporträtt 😉 skulle du vilja lära dig teckna andeporträtt eller beställa ett? Jag håller ju distanskurser och kurser på plats där jag bor, i att lära sig teckna andeporträtt =) kika i menyn under butiken, där hittar du alla kurser som finns och på kursernas sida kan du hitta kommentarer om vad tidigare kursdeltagare tycker om kurserna =) mvh carina

 2. Ingela Norman Gabrielsson says:

  Hej ! jag är också intresserad av gratis vägledning och har registrerat mig! 😉 Tack och Kram ♥

 3. Carina says:

  Hej Katja
  Jag skulle väldigt gärna vilja ha vägledning av dej. Några av mina frågor: Jag tänker mej flytt och undrar om du ser någon förändring där.När och vart .Och så undrar jag om det är kärlek på väg in i mitt liv,någon du kan beskriva .Var möts vi
  Kram

 4. Katrin Fridström says:

  Hejsan!Hade varit jättebra med lite vägledning o lite hjälp.Har hänt mycket i mitt liv som började för tre år sedan o d har bara blivit mera o mer o med hälsan.Tack på förhand mvh Katrin

 5. Lisa says:

  Hej! Nu har jag registrerat mig för nyhetsbrev hos er och jag tar gärna emot gratis vägledning från Katja =)

  Tack =)

 6. Linda says:

  Har ju fått nyhetsbrevet en stund, är man med i dragningen ändå?
  Hoppas det, skulle väldigt gärna va med i dragningen!!
  Skulle verkligen behöva lite vägledning!
  Men vet att dom som behöver det mest får, eftersom det är andarna som styr detta till största delen, så jag kryssar fingrarna o hoppas! <3

 7. Thea says:

  Hejsan.
  Jag har reggat mig som premurant på nyhetsbrevet, o skulle jätte gärna få en vägledning.
  Händer mycket i livet nu å för att hänga med, hinna ikapp å ” landa i det” behöver jag förstå mera 🙂

  Hoppas vi hörs//
  Tack på förhand
  Mvh Thea Olsson

 8. Hanna Karlsson says:

  Hej!
  Jag vill gärna vara med på gratis vägledning. Jag ger självklart en ordentlig feedback.

  Kram Hanna

 9. Pernilla Lindman says:

  Hej!
  Du får gärna träna att göra vägledning på mig! Jag är nog redan registrerad på Carinas sida. Om inte så lägger jag in en registrering till, för säkerhets skull…..♡ 🙂 ♡

 10. Annki Tvilde says:

  Jag vill gärna vara med och få gratis vägledning eftersom jag aldrig får ihop pengar som sjukpension är att gå och göra något sådant. Är tacksam över att få vara med. Vill veta om ekonomi kärlek och livet. Varma kramar till er.

  • Katja Karlsson says:

   Meh, skrev ett längre inlägg än vad som publicerades :-/ Hur som helst så skulle det va trevligt med en vägledning! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.