fbpx

Kurser till hösten

Nu har vi på Spirituellt haft en del kurser sedan i våras och de har gått jätte-bra.

Till hösten (Augusti) kommer vi att hålla kurser:

* Andlig Grundkurs steg 1
* Andlig Grundkurs steg 2
* Andlig Grundkurs steg 3
* Meditationskvällar
* Andlig cirkel
* Lär dig teckna andeporträtt steg 1 & steg 2 i Frufällan

Lite senare in på höstkanten håller vi kurser:

* Ljusarbetare / Lightworker hel utbildning i 3 steg (3 kurstillfällen)
* Reiki steg 1
* Reiki steg 2
* Reiki Master

Alla kursdeltagare har varit mycket positiva till våra kurser och de har lärt sig enormt mycket och vuxit både andligt och i själen.
De var nyfikna på det andliga och spirituella och de fann sin innersta känsla och intuition och en helt ny värld öppnade sig för dem. Och de delade med sig allt med övriga kursdeltagare och växte i sig själva.

Är du också nyfiken på det andliga och spirituella? Vill du också lära dig mer om Änglar, Guider och din intuition? Vill du göra en inre resa?
Då har du möjlighet till det nu. Klicka in på https://www.spirituellt.nu/butik/kurser/ och klicka på kurser i menyn, där finner du vilka kurser vi har att delta i just nu, både på plats i Frufällan och på distans – där du får tillgång till ditt kursmateral direkt på internet.

Alla kursdeltagare som vill, får möjlighet att öva upp sin mediala förmåga genom att ta in budskap, för att prova på. Och till hösten planerar vi att eventuellt ha lite större seanser, där en stor del av pengarna går till välgörande ändamål.

Just för tillfället har vi en av kursdeltagarna som testar på att göra mindre vägledningar (budskap) via Spiriutuellt och naturligtvis under ledning av Carina Hammarsten själv. Naturligtvis svarar inte kursdeltagaren (som går under utbildning) på intima/kränkande frågor angående andra personer. Det kan då förekomma som kränkande mot någon annan, och så jobbar vi inte här på Spirituellt. Vi hoppas det är förståerligt. Kursdeltagare har naturligtvis också tystnadsplikt.

10492606_762994053757742_7562234477887869066_n

Varmt Välkommen!

Carina Diplm. Spirituellt & Andligt Medium och Reiki Master.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.