Guds Kärleks Nåd

Denna nåd består av tre stycken initieringar, som du får på distans med 7 dagars mellanrum, detta för att du ska hinna rensa bort eventuella blockeringar under dessa 7 dagar.

Dessa tre initieringar får dig att öppna upp och expandera, inte bara din andliga utveckling, utan också ditt hjärta så du lättare finner den sanning du söker och som är rätt på din väg genom livet.

Initieringarna är personliga från individ till individ. Det är därför som initieringarna blir olika för varje person som får dem, för alla är vi ju olika som personer och individer och initieringarna gör mycket för alla och envar och till var och ens personliga behov, där du står just nu. Du får det som är för ditt eget högsta bästa på din andliga väg genom livet.

Initieringarna kan hjälpa dig med det som fattas eller saknas i ditt liv. Guds Kärleks Nåd är till för dom som söker det andliga och vill ha en stark andlig utveckling, lära sig om sina tidigare liv. Du får hjälp med att öppna ditt hjärta för det vita ljuset och kärleken som var och en av oss redan har inom oss sedan födseln. Genom Guds Nåd är Sanningen får du också insikter, bilder, förnimmelser och vägledning för att nå din högsta, bästa potential i din personliga och andliga utveckling här i livet.

Guds Nåd lyser upp din andliga väg som det är menat att du ska gå här och nu. Det är bara för dig att känna in, förnimma och lyssna inåt.

Utrensningar är en naturlig del av hela denna processen och är alltså inget att vara orolig för. Du får hjälp med att rensa ut blockeringar och eventuella trauman som du bär med dig från tidigare liv och som din kropp har lagrat i sk cellminnen. Symptomen av utrensningarna kan göra att du upplever humörsvängningar, att du känner ilska, att du har lätt till gråt, att du kan känna sorg, att du kan känna dig melankolisk, du kan få olika magbesvär, diarre och ibland även förkylningssymptom, du kan uppleva hjärtklappning, känna dig illamående mm. Detta är biverkningar på att kroppen släpper det som inte längre tjänar sitt syfte för dig i ditt liv.

För att den här nåden som du får ska rena dig, så måste denna processen till, den negativa energin måste ut ur ditt energisystem och dina eteriska kroppar måste renas och på så sätt läker du själv också, genom denna processen. När du tar emot dina initieringar, skriv då ned det som kommer till dig i form av känslor, tankar, ord, bilder m m för att kunna gå tillbaka till dessa anteckningar på din väg framåt. Du kommer att välsignas med denna nåden för resten av ditt liv och du kommer att uppleva en hel del förändringar i livet och då kan du gå tillbaka till dina anteckningar för att se när och var detta hände.

Om du känner att detta är något som du behöver göra för att komma vidare i din andliga utveckling så kan du beställa denna nåden här

Den återställande Mästarsymbolen
Den återställande Mästarsymbolen

Detta är symbolen som jag använder när jag initierar dig i Guds Kärleks Nåd.

3 tankar om “Guds Kärleks Nåd

  1. Anna Svensson says:

    2:a initieringen med Carina idag 15:00.
    Mycket pirrningar i kronchakrat. Kände mig varm i hela kroppen, pirrningar och värk i händerna. Värk i höger ryggsida. Massvis med färger visade sig. En eldstad med en kittel på. Allt avslutas av ett gyllene sken, och en suddig bild av den återställande Mästarsymbolen. Tack och kram

  2. Anna Svensson says:

    I dag fick jag den första initieringen. Förberedde mig väl på att tända ljus och rökelse. Hittade några lavendelblommor i landet ute som jag plockade in. Gosade ner mig i soffan och klev in i initieringen. Det började med ett rött ljussken som ett klot. Mina handflator blev illvarma och jag fick ont i bakhuvudet, och något pillande i först ena örat för att sedan övergå i det andra örat. Det kändes som en diskborste rotade runt i magtrakten och rensade rent. Det sista avslutades av ett gyllene sken. Nu känner jag mig lugn och fridfull. Jag satt exact 30 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.