fbpx

Händelser på min spirituella väg

Här vill jag dela med mig om en upplevelse jag hade under 2012

Såhär skrev jag 13 maj 2012:

”Jag måste berätta något som jag vart med om tidigt imorse, runt kl 07.30 tiden. Jag lade mig ner i sängen, knappt riktigt vaken, och bad Gud och änglarna, guiderna om ett bevis på att de fanns nära. Jag bad också om att få svar på varför saker och ting händer som de gör i mitt liv just nu, för det har gjort mig väldigt ledsen inombords. Jag låg alldeles stilla för att använda alla mina sinnen – näsan, händerna, ögonen, öronen, fötterna och munnen…..då slår det plötsligt lock för öronen och det börjar kännas som om jag håller i runda bollar i båda händer och fötterna blir tyngre o tyngre. Känslan jag får är att det går som vågor i kroppen. Jag sluter mina ögon och andas djupa andetag och plötsligt ser jag lysande siffror rakt framför mig, jag hinner se att det står siffran 0 7 0 3 (eller en 8, är inte säker på vilket det var) och strax efter kommer det tre siffror till 918. Jag skyndar mig att skriva ner dessa siffror och när jag sedan tittar i min bok ”Angel numbers 101” och läser om en siffra för sig, så står det följande:

Siffra 0 – Siffra 7 – Siffra 3 – Siffra 8 – Siffrorna 918 – uppdelat på tre siffror :
Siffra 9 – Get to work, Lightworker – now! The number 9 means that you´ve completed all of the prerequisities to achieve your life purpose. Stop procrastinating, as it´s time to start taking action steps, Even baby steps are useful – Siffra 1 – Siffra 8 – Ljus & kärlek”

Numerologi

#spirituelltFör ett litet tag sedan gjorde en god vän en numerologi analys av mitt namn och födelsesiffror som sade bland annat att mitt livsvägtal var nummer 11 jag är den andliga budbäraren, mitt ödestal nummer 9 detta indikerar på att mitt livs grundläggande syften normalt har att göra med att söka och finna sann kravlös kärlek och att bidra till att förening, enhet och ovillkorliga kärleksband mellan människor kan utvecklas och förstärkas. Redskapen i min ägo för att nå dessa syften är min känslighet, min osjälviskhet och mina helande talanger. 

Och mycket av det som stod fortsättningsvis i den analysen stämde väldigt bra överrens med mig, vilket var mycket intressant.

Slump?

Mycket av det vi upplever och är med om hänger liksom ihop. 
Det finns ingen slump och inga sammanträffanden har jag fått lära mig redan som liten. Och att vi har olika mönster med oss från tidigare liv och händelser är jag helt övertygad om och att det dessutom går att förändra, bryta och släppa dessa mönster är jag än mer övertygad om, då jag lyckats att med flertalet klienter rensa en hel del mönster som legat och satt krokben för dem eller hämmat dem i detta livet och när de så har blivit av med mönster och rensat det ur sitt eget system, så har inget legat i vägen för dem – sky is the limit.

Hur många är vi då som verkligen lever våra drömmar efter att vi faktiskt lyckats att rensa bort eventuella mönster, blockeringar och sedan ser vår fulla potential? Hur många är vi som verkligen vågar se vårt sanna jag och vårt högsta innersta väsen? Det är dags nu att ta en titt inåt, att lyssna inåt och att se vem du verkligen är och vem du är ämnad att vara.

I dessa Coronatider skall vi absolut våga gå inåt, våga läka oss själva med den livsenergi som flödar inom oss och som är det bästa vi har och som gör oss till dem vi ÄR och skall vara. Ta vara på den tiden som vi har och se det positiva i att få tid över för att öppna upp, blicka inåt och reflektera över hur ditt liv såg ut innan Corona drabbade oss och se till de positiva i livet som du har så fantastiskt mycket runtomkring dig varje dag för att släppa taget om din oro inför framtiden.
Jag vet att det kan kännas svårt att inte oroa sig, men oro gör saken bara värre då vårt immunförsvar går ner av för mycket oro. Så försök att hålla en positiv känsla inom dig och se framåt med tillförsikt…….

Var rädd om dig och stay safe

Carina Hammarsten

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.