fbpx

Transformation av energier och frekvenser

#transformation

Med den nya tiden som formas nu så formas också människan om

Vad händer under en transformation

Då gäller det att kunna blicka inåt, att våga se vad som döljer sig därinne och framför allt att våga se det som kommer upp till ytan. Att ta vara på tankar, minnen, kunskap, erfarenheter och mycket annat som kommer i den här för oss nya tiden som kommer att innebära en stor förändring för många av oss eller kanske var och en av oss. 

Senaste dagarna har varit ganska så hektiska, vilket förstås kan bero på att jag har en hel del att göra klart inför examen här i maj, men också för att det händer en hel del energimässigt just nu. Jag har haft många intressanta drömmar, konversationer med mina guider och likaså fått väldigt energifyllda bilder som kommit i framför allt i viloläge, när jag legat för att bara vila en stund på dagen. Bilder som avlöst varandra, med budskap från andevärlden men också från andra delar i de olika dimensionerna som vi har inom oss och runt omkring oss dagligen. Jag har synkroniserat med mina klienter, med kursdeltagare som har suttit och gjort sina övningar och samtidigt kommit i kontakt med mig där vi har sett och upplevt samma saker i samma stund.

Jag började mitt sökande efter livskallet

Jag har flera tillfällen fått till mig bilder av tatueringar, bilder av symboler och andra viktiga saker som skall förmedlas till de människor som vänder sig till mig och det är klockrent flertalet gånger, nästan så att jag själv blir totalt överraskad. För det ligger liksom ingen ansträngning bakom det hela utan det bara kommer och helt naturligt också och utan att jag ens bett om det – helt fantastiskt. Och jag märker att allt kommer mycket snabbare nu.

Sedan starten av mitt företag, så har jag haft möjligheten att möta helt underbara och fantastiska människor som alla har haft samma uppfattning – på Spirituellt.nu skall jag absolut gå min utbildning, det här är helt rätt mentor för mig och det är här jag skall vara och lära mig om mina egna förmågor, min egen inre kraft och kreativitet och nästan alla har de haft något gemensamt och det är att ”utveckla sig för det högsta bästa och för att kunna hjälpa, stötta och leda andra i sin tur” detta är en underbar gåva att få uppleva tillsammans med så vackra själar som alla drivs av en vision – ett friskare samhälle.

Det har alltid funnits en mening med allt som skett i mitt liv sedan jag vart liten och jag minns att jag som liten aldrig var ensam. Även om jag inte hade någon kompis där så var jag aldrig ensam och jag har aldrig mått dåligt av ensamhet – tvärtom så har jag kunnat dra mig tillbaka när jag känt att jag behöver få vila, reflektera och analysera vilket också har gjort mig till en ganska så god människokännare förutom att jag också läser av och känner in energier förstås. På senare tid har det blivit ännu tydligare att kunna separera olika typer av människor och deras ”tanke bakom” det de gör och har jag någon gång missat att ”se” så har mina följare visat mig sanningen och det i sin tur har resulterat i att jag inte har behövt ta det svåra ansvaret att separera mig från dessa energier utan energierna har bara runnit ut och självmant försvunnit, vilket har varit helt underbart.

Jag hoppas att den här tiden vi lever i nu ”öppnar upp” för alla och envar att ”se” vilken vår livsuppgift i det stora hela är och att vi förstår att använda vår fulla potential till att skapa det vi älskar och drömmer om och leva vår vision fullt, på varsitt håll just nu men ändå tillsammans för det stora helandets skull.

Ta hand om er därute och stay safe,

Carina Hammarsten

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.