fbpx

Har du frågor om det övernaturliga?

https://soundcloud.com/paranormalia

Nu kan du snart få svar på dina frågor om det övernaturliga

Det spirituella mediumet Carina Hammarsten har svarat på frågor om det övernaturliga och paranormala och detta kommer att visas i webb-tv och Poddradio.
Alla frågor som du kan tänkas ha haft som vad händer efter döden, hur kan vi kommunicera med andar, vad är en guide, hur kan vi se Änglarna, hur känner vi av den andra sidan och vad är energier? Allt detta får du svar på i kommande avsnitt av Paranormalia

 

10 tankar om “Har du frågor om det övernaturliga?

 1. Tove says:

  Hej, länge har det hänt underliga saker i mitt hem. Bilder och texter på väggen om nätterna. Ibland känsla av strykning eller slag mot mig…
  I morse vaknade jag av rivmärken på magen(vilka försvann ca. timme senare. ) detta börjar bli störande.

  • Carina says:

   Hej Tove! Har du provat att ta hem ett medium som kan rensa i hemmet och känna in vad/ vem det är? Kanske kan vara en bra idé för att de är så närgångna. Mvh Carina

 2. Jenny says:

  Hej
  Har en fråga ang ett oförklarligt rivmärken.
  Det va på kvällen hade min son och min man i närheten.
  Känner helt plötsligt hur det sved till bakom mitt högra öra.
  Känner med fingrarna hur ett ömt rivsår bara sakta komma till.
  Ett spegelvänt N.
  Min man hörde mig ropa till och kastar sig fram och tittar.
  Han tog ett kort.
  Vad betyder det?

 3. Mia2 says:

  Vet inte om jag kan ställa denna fråga här? Men jag ser om den publiceras eller inte. Jag var med om en märklig händelse under sommaren som var. Vi, jag och min man, var på en konsert. Där träffade jag en manlig bekant sedan tonårstiden (som jag var då förtjust i, beundrade på avstånd). Vi pratade och hade allmänt trevligt, sen skiljdes vi åt för att senare under kvällen stöta på varandra. Då hade han träffat sin nyblivna flickvän och de står och kysser varandra. Det som är anmärkningsvärt är att jag hörde en röst/ eller att jag tänkte!? (Riktad mot nya flickvännen)! ”Passa på att kyssa för sen kommer han vara min”. Hur i hela världen kunde det bli så? Jag har inte vågat säga detta till någon…

  • Carina says:

   Hej Mia2!
   Visst kan det bli så att du får en hint om att set ska bmi ni två. Vi kan ju inte flrutse allt inom ödet och kanske var set en tvillingsjäl, den andra mannen, till dig. Mvh Carina

 4. Anna Lindqvist says:

  Idag knöt jag fast spegeln i lampan för att se vad som skulle hända. Jag och en vän satt i soffan på nedervåningen och pratar om spegeln då plötsligt tvn slås på. Fjärrkontrollen ligger på bordet.. När man sitter i ena hörnet så får man ont i huvudet på ena sidan och det känns som att det trycker uppifrån och på ögonlocken. Vi är fler som har känt detta.

  Lite uppdatering 🙂

  • Carina says:

   Detta med huvudvärken tror jag handlar om att du/ ni känner alla av den här kvinnan för att hon står vid sidan om er, och jag gissar på att hon har gått över dels för att hon eventuellt har fått en stroke eller liknande men hon var också ganska så mullig och storbystad när hon levde. vet inte om hon kan vara släkt till dig, men hon står i led till dig, ev din mormors mamma eller längre bakåt möjligtvis. kram Carina

 5. Anna Lindqvist says:

  Hej,

  jag bor i en stuga med ett loft där det är väldigt lågt i tak. Loftet används mest till förvaring och katten älskar att vara där uppe. Jag har även en fåtölj och ett skrivbord där. På skrivbordet har jag en liten spegel som jag brukar placera mellan lampan och toarullen. Alltså så att man ser sig själv i den när man sitter på stolen. Det brukar ta några dagar så har spegeln vänts sig mot det håll som fåtöljen är placerad. Katten är inte den skyldige då detta hänt när han är utomhus + att han omöjligt kan vända spegeln på detta sätt och precis på samma sätt varje gång.

  Jag känner inte av någon närvaro och undrar såklart vem detta kan vara?

  • Carina says:

   Hej Anna! ber om ursäkt att jag inte svarat dig förut. Men jag tror bestämt att du har en liten kvinna med dig i det rummet som brukar sitta i en gungstol eller någon form av stol där du sitter i din fåtölj. Och hon syns i spegeln om du tittar vid sidan om spegeln….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.