fbpx

Alingsås Hälsomässa 9 April kl 10 – 16

Smycken, stenar & kristaller

På Alingsås Hälsomässa kan du köpa smycken och kristaller av oss på plats, först till kvarn är det som gäller då vi inte har så stora kvantiteter på lager just nu.

Vi kommer att erbjuda reiki energimedicinska behandlingar, 30 minuter för 350 :- / ord pris 650 :- för 1 timma.
Bokningar kommer du att kunna göra på plats, under dagen.

Hälso staven 2
Såhär säger en av våra återkommande klienter om sin reiki energimedicinska behandling med Hälso staven:

– När staven var under t ex vänster fot så blev jag alldeles lätt i kroppen. Kändes nästan som att jag lyfte från behandlingsbänken. Likadant på höger fot. Blev härligt yr, inte alls illamående. Snurrade KRAFTIGT i huvudet. Kändes som att jag åkte karusell . Vid behandling på mina ben så var det en märklig känsla det pirrade lite och om behandlingen var på höger ben så kändes det på vänster ben. Pirrande känsla även vid navelchakrat.

Fördelarna med en Hälso stav är att den avgiftar kroppen samt ökar vitaliteten i kroppens celler och avlägsnar blockeringar i kroppens energiflöde. Den lindrar smärta och värk och stimulerar kroppens eget helande samtidigt som den bringar balans och harmoni till ditt bio energetiska fält och stärker immunförsvaret och är en friskvård produkt. Vi säljer Hälso staven till mässpris den här dagen: 500 :-
ord pris 650 :-

Varmt Välkommen

 

#www.spirituellt.nu
Smycken & stenar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.