fbpx

Hjälp att komma över till ljuset

Fick ett PM från en god vän om en lägenhet som hon var i just för tillfället, där det tydligen var en ”osalig ande” kvar i lägenheten.

I samma veva kom denna ”ande” över till mig och stod bredvid mig när jag talade med min goda vän. Han berättade vilken lägenhet det gällde och vart den låg exakt och när jag ställde frågan till min goda vän, att ”ligger lägenheten på andra vån längst till vänster”? svarade hon ”ja” – detta vart min bekräftelse på att han fanns hos mig.

Han hade tydligen gått bort för drygt 2 1/2 år sedan och var i den sk ”gråzonen” och ville komma vidare mot ljuset. Jag förklarade för min goda vän att hon skulle tända ett ljus, hon (som också är medial/spirituell) och hur hon skulle göra för att hjälpa denna mannen och efter en stund så hörde hon av sig och sa att ”han har lämnat lägenheten och gått vidare nu”…. härligt och nu önskar jag honom en lycklig fortsättning i ”andevärlden” tillsammans med nära & kära som gått över före honom.

Det känns underbart att kunna hjälpa till när man behövs…..

Ljus & Kärlek /

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.