fbpx

Vägledning råd och stöd

Jag gläds åt alla de människor som jag hjälper dagligen med min vägledning, stöd och råd. Här nedanför kan du läsa om Erica Barrdahl, som skrivit många fina, värmande ord om mitt stöd för henne, hon skriver såhär:

”Denna personen vill jag på detta visa tacka för att du är en av mina bästa vänner som betyder allt för mig. Vi delar så mycket gemensamt och jobbar mot samma mål, vet vad att kämpa betyder och se framåt steg för steg. Du är en årets eldsjäl för mig! Hoppas att en gång få träffa dig
Det skulle betyda så mycket för mig!”

Klicka på länken här under för att läsa hela inlöägget hon skrivit.

http://ericastankar.blogspot.se/2014/03/hur-jag-har-orkat-kampa-vidare.html?showComment=1394609164513#c5412248674268909586

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.