fbpx

Instant transformation

Kurshelgen med Mikael Säflund och kursen Instant transformation blev en succé

Det var på lördagsmorgonen som jag tog mig ner till Studio Cecil i Borås för att förbereda för kursen Instant Transformation, som Mikael Säflund från Stockholm skulle komma ner och hålla för ett glatt gäng som var intresserade av kvantfyisk och det morfiska fältet och all den information som ligger i detta.

Kurshelgen startade med att Mikael körde en föreläsning om kvantfysiken, vad det är och hur man kan använda sig av just kvantfysiken för att förändra sitt liv, bakåt i tiden, framåt samt här och nu. Alla fick möjligheten att ställa frågor, att prova på både tidslinjen och triangulering. Det var riktigt spännande och eftersom Mikael har dramatiken i blodet, så är han också en fantastisk storyteller samtidigt som han är väldigt kunnig inom ämnet kvantfysik.

Den här kursen vänder sig till människor som söker nya vägar i livet och

som vill skapa snabba förändringar i verkligheten. Människor som är villiga att vara pionjärer i att utforska nya områden inom medvetenhet, om vad som är verkligt, om manifestation och teknologier för förändring. Människor som älskar att se andra utvecklas till att bli kraftfulla skapare. Människor som älskar utveckling framåt. Människor som är villiga att se mirakel som självklarheter och att vara katalysatorer för mirakel men samtidigt vara förankrad i fakta och vetenskap hellre än i mysticism, dogmer och ritualer.

Den här grundkursen blev ett teoripass med relevant forskning inom kvantfysik och medvetenhet samt mängder med övningar där du praktiserar omedelbar transformation. Man fick lära sig många verktyg som alla möjliggör omedelbar transformation. Man blev varse hur våra mänskliga begränsningar är en illusion. Man lärde sig teknologier som vi redan bär inom oss – slumrande. Kursen baserades på forskning i kvantfysik och på forskning om medvetenhet. Vi fick lära oss alla delmoment i en triangulering.

Flera av oss fick göra omedelbar transformation på varandra, på oss själva, på distans, på fysiska och emotionella tillstånd. I hundratals studier är det idag konstaterat att vår medvetenhet påverkar materia och det är i den medvetenheten denna kurs skapats. Det fungerar helt enkelt och det finns ingen gräns för hur många möjligheter detta har. Ju mer vi tränar desto fler mirakel ser vi ske.

”Om kvantfysik inte har chockat dig djupt, har du inte förstått den. Allt vi kallar verkligt är skapat av saker som inte kan anses vara verkliga.” – Niels Bohr

Den här helgen bjöd på många upplevelser och transformationer i ”nuet” och det mest fantastiska var att verkligen kunna ”se” dessa upplevelser tydligt hos personen ifråga i samma stund som det faktiskt sker. Och id etta fallet vart det en jätte-förändring hos personen som dessutom också fick flera transformationer i saker som medverkade i denna transformation, hur fantastiskt är inte det?

Du som vill ha en förändring och det snabbt, för det går på sekunder och det blir verkligen en instant transformation där och då, för dåtid, nutid och framtid finns här på en och samma gång. Du har tillgång till allt detta av information här och nu för inom kvantfysiken finns det ingen tid.

Om du tycker att den här kursen verkade intressant? Då kan du gå hänga på den via webben, online redan idag och sedan gå fortsättningskursen nere i Borås vid nästa tillfälle.

 

 

Hör av dig om du vill veta mer!

Varmt välkommen,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.