fbpx

Serie om Helhetshälsa – genom personlig utveckling

Serie om helhetshälsa

Serie: Helhetshälsa – genom personlig utveckling

Det här är en dröm som blir verklighet för mig efter så många år inom personlig utveckling och mitt sökande inom spirituella dimensioner.

I den här serien som jag skapar helt på egen hand från filmning, intervjuer, redigering och storyboard kommer jag att skildra hur du kan göra förändring i livet genom personlig utveckling och uppnå ett hållbart välbefinnande bara genom verktyg som jag tillhandahåller dig och som du sedan själv arbetar med för att skapa förändringen i ditt eget liv.

I den här serien kommer du att få at del av den vanliga människans upplevelser, förändring i vardagen och livsstilsförändring som dessutom är hållbar och ger ett större värde än de tidigare någonsin haft. Du kommer att få ta del av intervjuer där vi pratar om bl a:

 • storys från det verkliga livet
 • livsstilsförändringar
 • upplevelser
 • tidigare liv
 • astrala resor
 • spirituella inre resor
 • personlig utveckling
 • reiki
 • alternativa behandlingar
 • symptom som försvunnit
 • återgång i arbete efter lång tids sjukdom

Jag vill på detta viset hjälpa, stötta och inspirera dig att finna din väg till helhetshälsa genom den personliga utvecklingen på alla nivåer, den fysiska, mentala, emotionella och den själsliga. Du skall få möta flera av mina kursdeltagare, klienter och vänner som jag stöttat och arbetat med under flera år sedan jag startade mitt företag. Men jag kommer också att delge er hela min story om vem jag är, hur jag upptäckte min egen spirituella och andliga sida redan som barn och hur den har utvecklats genom åren.

Jag hoppas att du vill följa med mig på min resa som Multimedia Producent bl a och min allra första serie digitalt, men framför allt mina fantastiska och helt underbara vänner och bekanta som gjort serien möjlig.

Varmt välkommen

spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.