fbpx

Intressen – Yoga, Andligt och Reiki

Mina intressen, Tar varandra i handen <3<3<3

Det är en rätt skön känsla faktiskt . Yogan, Det andliga , Meditativa, och Reikin
Har som en röd tråd mellan sig. Jag har utvecklat mig så i min personliga utveckling sen jag började gå första kursen i det Andliga hos Carina i slutet på November 2014. Jag kände mig hemma i när hon pratade om meditation , och chakran . Eftersom det har jag
Med mig från Yogan .  Men det andliga har gjort att jag faktiskt mediterat väldigt mycket mer sen dess. Det har satt igång saker i kroppen på mig . Jag känner värmen sprida sig i kroppen , fötterna , händerna . Jag känner i  3e ögat och huvudet att jag öppnar upp sakta men säkert.
Jag har med hjälp av Carina varit utanför min kropp i meditationen, det är otroligt avstressande och härligt. I meditationen mött min guide som jag har med mig på höger sida och min skyddsängel. Som jag ofta känner står bakom mig.
Och värmer min rygg. Jag har sett änglar i blått, grönt och guld. Meditationen gör en lugn , avstressad och man mår betydligt bättre i sitt inre, Man är i balans med sig själv på ett annat sätt. Man kan göra det för sin inre ro , och man kan göra det för att få kontakt med andarna, änglarna , guiderna om man är intresserad av det .

Värmen som jobbar i min kropp från bla meditationen , gör att jag känner ett större välmående i onda knän och fötter som länge har känts nästan döda och utan cirkulation. För mig är det en sån härlig känsla att på fler sätt få till mig saker som ger mig balans i mitt inre jag.

Kram Kerstin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.