fbpx

Djurkommunikation på hög nivå

Igår hade vi på Spirituellt​ en workshop i djurkommunikation och det var Marie Bosenlöw​ som var kurslärare i workshopen. Hon började med att presentera sig och de företag som hon driver idag som heter www.bosenlowsislandshastar.se

När hon hade förklarat hur man jobbar med djurkommunikationen, att man inte jobbar medialt utan telepatiskt med djuren och med hjärtat, och att djuren gärna talar i bilder och färger, så vart det vår tur att få ”prova på att läsa av” tre av hennes hästbilder som hon hade tagit med sig.
Jag valde direkt den hästen som är på bilden nedan. Av någon anledning drogs jag till den bilden och just den hästen och jag tänkte att
– äh, skam den som ger sig, jag får ju försöka då.

Och det jag fick fram var häpnadsväckande för mig.
Detta var vad jag kunde läsa av hästens bild:

Bilder av klipppor, havet och vinden som blåser i manen när hästen kommer springande. Han är trogen och lojal och mycket rättvis. Han tycker väldigt mycket om människor. Han är trygg med Marie, för han tycker att hon är en tuff tjej. Jag får ett tryck över magen/ bröstet med hästen och lite känningar i magen. Han vill gärna gå först i täten för han är stolt över sig själv.

Marie bekräftar att: hästen har varit bland klippor, havet och vindar som blåser i manen. Han har haft problem med magen och ryggen. Hna är en väldigt trogen och lojal häst och han tycker mycket om Marie. Hna vill gärna ta täten.

Härligt att även jag kunde lära mig djurkommunikation.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.