fbpx

Källan till allt

Var du än befinner dig så är du bara en tanke ifrån att förändra ditt liv….

Vad du än söker i livet, så kommer det att komma till dig, när tiden är rätt för dig. Det enda du behöver vara är att vara uppmärksam.
Vad du än söker efter så finns det där för dig redo att dyka upp när du behöver det för det finns alltid i dina tankar. Vad du än kan tänkas behöva för att avsluta ditt ”projekt”, vad du än behöver för att ”skapa” allt finns där. Du kan förbereda dig för det och sedan släppa taget och kontrollen och lita på att allt kommer att bli perfekt, för ditt högsta bästa.

Det finns fyra saker i livet som du skall försöka att leva efter och det är:

* respekt
* ärlighet
* Ödmjukhet och godhet
* Erbjuda andra din hjälp

Att beröra någon annans liv är mycket mer värt än alla pengar i världen.
Det viktiga är hur du tänker…”hur kan jag hjälpa” och ”hur kan jag vara snäll mot” det är då du lever i flödet. Överlämna dig själv till det som är större än dig själv – källan. Och känn den enorma glädjen inom dig som kommer efter ”någons liv har blivit berört och betydelsefullt tack vare att jag existerat”. Om du bara för en enda dag försöker fokusera på hur du kan göra livet bättre för en annan människa, så tänker du precis som Källan – det är så Gud tänker.

Genom att öppna upp för det spirituella – det andliga – källan som är allt och som finns överallt omkring dig, så öppnar du också upp för ditt eget högre jag. Du lämnar egot och går högre upp och finner den du verkligen är och var ämnad att vara, den dagen du föddes till världen.

Var du än befinner dig så är du bara en tanke ifrån att förändra ditt liv…..en enda tanke är allt som krävs…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.