fbpx

Kanaliseringskursen snart slut

Snart har 5 fantastiska kursveckor gått och jag är klar med utbildningen.
Ska bli spännande att testa detta sedan i min  ”vägledning”.
Jag har gjort fantastiska resultat under kusrens gång och jag ångrar inte att jag anslöt mig till kursen.
Jag kommer att jobba med detta framöver, att kanaliseria fram budskap via min guide och de andra guiderna som jag fått kontakt med under kursens gång. Jag kommer att lägga mer tid på att eventuelt sätta ihop en egen andlig cirkel, som jag kommer att ha hemma hos mig eventuellt, i mån av rum och plats. Detta är en fantastisk dröm som jag har haft under en längre tid och som nu börjar få en mer klar och tydlig bild och jag börjar se helheten i det jag gör för mina medmänniskor och vad min livsuppgift är. Det skall bli så spännande den dagen jag får börja planera min egen tid, min egen dag och allt det jag vill lära ut till mina medmänniskor, allt jag vill skapa, allt jag vill ge och allt jag vill göra för att öppna upp för andevärlden för andra människor runt omkring mig.
Att andra ska få uppleva det som jag själv upplever dagligen och som gör mig till den person som jag är och som gör mig tacksam för att jag vaknar varje morgon och får uppleva alla fantastiksa möjligheter, som finns överallt runt omkring mig hela tiden.

Livet är så innehålsrikt och jag ser allt i klarare färger och man blir mer kärleksfull som person till sig själv och andra människor runt omkring.

Jag ljusare

Jag är tacksam för att jag träffade min barndoms kärlek igen, efter så många år och att kärleken fanns kvar i mitt hjärta, efter alla dessa år som gått.

 

Kram Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.