fbpx

Reiki på distans

Det är en härlig upplevelse att få en kontakt med sin guide på ”riktigt” – när man ”känner” och ”vet” att guiden finns där.
Min upplevlese har ockås varit att jag hört Änglarna komma och ställa sig bredvid mig, när jag mediterat inför en Reiki på distans, som jag sänder emellanåt. Jag brukar då alltid be om att Änglarna (framför allt Healing Änglarna) skall närvara hos mig och var och en av dme som jag sänder Reiki till.

Här följer några av flertalet upplevelser när jag sänt Reiki på distans:

– TACK CARINA!!!! är med för tredje gången, som förut kände jag en värme som strömmar genom kroppen och kroppen kändes som ett stort stenblock! Behaglig lugn o ro, och väldigt avslappnad!!! Ser fram emot nästa gång!!!! KRAAAAAM!

– Nu vaknade jag ur en djup o skön sömn.. Men jag var nog vaken hela de 15 minuterna. Hade på lite skön Beethovenmusik i bakgrund o lite rökelser, så kom riktigt i stämning.. Jag passade på att göra mina kroppsmedvetandeövningar samtidigt. Å kände helt plötsligt hur de fick lite bättre fart, jag liksom lyftes o fick lite rysningar samtidigt. Kändes som en riktigt bra healingstund helt enkelt.. Å jag som sover dåligt, somnade såklart.. Men väcktes nyss av ett sms.. Fnys.. glömde stänga av ljudet.. Spännande att få ta del i detta. Det var allt förlängesen jag reikade själv.. Glömt av hur skönt det var.

– Första gången det var tyst i hela exakt 15 minuterdå öppnades ytterdörr, yes vilken tur! Det tog en stund och jag tänkte mycket på sånt som jag behöver bolla med mig själv om typ terapi , pratar inombords, ställer frågor som jag ofta brukar göra,kändes skönt att få reflektera och bearbeta! Plötsligt ifrån ingenstans kom gult ljussken ifrån ingenstans i stora ,små olika former fram och tillbaka en i taget ifrån alla håll. Vad står den gula färgen förr? Gjorde jag mig hörd? Vad min tanke efteråt , bekräftelse? Skönt är det i varjefall, tack

– snabbt kom den klassiska sucken… sen värme i bröstryggen och det onda släppte (tyvärr för stunden men iaf) sen väldigt vasst i halsen jobbade som bara den… bröstet ooo vad det arbetade och käkarna släppte… önskar verkligen vara med nästa gång! Mera Reiki till folket

– Jag har själv gått Reikikurs, steg 1 men det var väldigt länge sedan… minns när jag då gjorde reiki att jag alltid blev så varm om händerna/blev full av energi i händerna. Jag är oftast väldigt kall om mina händer så jag märker skillnaden. Ikväll kom denna känsla tillbaka i händerna! Det räckte med att jag lade mig till rätta, med händerna ut med sidan av kroppen och den varma pulserande känslan i händerna kom direkt

Kram Carina

7 tankar om “Reiki på distans

  1. Ammi Johansdon says:

    Tack jag är jättegärna med och tar emot Reiki, har själv gått steg ett och två samt tränat qi-gong i 15 år, så jag är gärna med och tar emot men kan även vara med och sända nån gång, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.