fbpx

Kristall kurs med Pehr Trollsveden Abrahamsson

#spirituellt

Kristall kurs med Pehr Trollsveden Abrahamsson blev en succé

Den här dagen startade kl 09.00 med en Reiki behandling, som jag personligen utförde på Pehr Trollsveden Abrahamsson före frukost i Allhuset och en planering inför dagens sittningar med åtta stycken inbokade sittningar, som Pehr hade tillsammans med åtta stycken förväntansfulla personer.

Efter den här energirika Reiki behandlingen, var Pehr redo för sina sittningar som startade kl 10.30 och fortsatte fram till kl 17.00 När sittningarna var klara, så var det dags att börja göra plats för alla fantastiska och vackra kristaller inför kursen.
Pehr hade med sig en gåva till mig, en Ametistgrotta som var fantastiskt vacker i färgen. Jag älskar Ametister men har aldrig haft en sån vacker grotta av gnistrande kristaller.

Strax före kl 18 var alla 24 kursdeltagare på plats och rummet fylldes snabbt av fullt av energier, när Pehr började berätta om vilka kristaller som man bör använda och inte, under en kristall healing, vad de gör för verkan och hur de kan balansera upp en en person som är stressad, har ångest, och som mår väldigt dåligt och är energifattig. Han berättade också vilka stenar som definitivt inte är bra att använda på en person som t ex lider av psykisk sjukdom, depression eller epilepsi.

Kursen vart fantastiskt spännande och lärorik för alla oss som arbetar med healing och kristaller i våra behandlingar, man lärde sig ett och annat och tog till sig ett och annat som var bra tips, råd och stöd i sin roll som terapeut.

Bäst av allt var att Pehr gick igenom de flesta kristallerna som man vanligtvis brukar använda sig utav när man arbetar med kristall healing och han hade flertalet underbara kristaller med sig, som han skickade runt för att vi alla skulle få ”känna in” energierna i kristallerna.

Fika hade vi naturligtvis också och den gav en hel del intressanta diskussioner oss healers och kristall utövare emellan. Vi hade en hel del att dela med oss och Pehr var mer än villig att dela med sig av sina erfarenheter och framför allt sin kunskap till oss alla.

Man kan säga att den här kvällen blev en ren succé och alla fick vi lära oss det som betyder väldigt mycket i dessa stå stressade tider – hur vi skapar balans i kropp och själ, både fysiskt, mentalt och emotionellt med fantastiska kristaller och healing.

En givande dag i kristallernas och energiernas tecken – succé 🙂

Jag som grundare av Spirituellt.se och arrangör för den här fantastiska kursen heter Carina Hammarsten och vill bara säga att det var fantastiskt underbart att se så många komma och medverka på den här inspirerande och händelserika kristall kursen och önskar er varmt välkomna åter.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.