fbpx

Trollbords kurs med Pehr Trollsveden Abrahamsson

Har du upplevt energierna i ett Trollbord någon gång?

I onsdags hade Spirituellt.se en kurs i Trollbord, där kursdeltagarna fick uppleva dels energierna i ett Trollbord och dessutom lära sig att kommunicera med andarna via bordet, med hjälp av ingen mindre än Pehr Trollsveden Abrahamsson, Mediet som inspirerade oss med Tv programmet ”Livet på andra sidan” för några år sedan.

I onsdags var han tillbaka och inspirerade oss Boråsare med ett Trollbord och det blev flera fantastiska upplevelser och en spännande kväll i andar och positiva energier i hela huset.

Det var en spännande och inspirerande kurs, allra minst för mig själv som varit en stor skeptiker till det här med Trollbord. Man har ju alltid trott att det är personerna som håller sina händer på den lilla bordsskivan som rör bordet och flyttar på det, men jag blev överbevisad.

För att få igång ett Trollbord så behövde man följa vissa ritualer:

”Man skulle ta med fjäderlätta handflator och smeka bordets bordsskiva genom att föra händerna medsols, samtidigt som man hälsade andevärlden välkommen och därefter presenterade man sig vid namn”.

Mycket har jag upplevt och mycket har jag varit med om, men det här var nog något utöver det ”vanliga knepigheterna jag upplevt”.
Jag är väldigt glad att jag provade på en kurs i Trollbord – så glad att jag köpte mig ett eget bord till och med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.