fbpx

Kurs start 2 Mars 2014

 

Är du intresserad av att lära dig teckna andeporträtt?

 

Då är detta kursen för dig.

 

Kursavgift: 400 kr distanskurs i 4 veckor

Material: Block och pennor/ skisspennor

Meditation: Mp3 fil medföljer
Såhär fungerar det:

 

Distans kurs i att lära sig teckna Ande porträtt.

Är du intresserad av att lära dig detta, så är detta chansen för dig. Du behöver inga som helst förkunskaper i att teckna, det fungerar ändå. Det handlar om meditation och att höja sig till högre energier, för att där ta emot budskap, känslor och även bilder från andevärlden, en annan dimension.
Detta kommer att utveckla din fantasi, din personliga utveckling och ditt sätt att se på ”den andra sidan”. Du kommer att få uppleva hur det känns att ta in en energi och hur mycket kärlek de kommer med.

Alla porträtten laddas ned och läggs sedan upp på min hemsida www.spirituellt.nu/ för allmänheten att kika på, för tanken bakom kursen är att vi ska hjlälpa andevärlden att ta kontakt med sina nära och kära på den här sidan, och många av porträtten har blivit igenkända av de som varit inne och kikat på hemsidan.

 

Annelie Törnebro 2

 

Såhär säger tidigare kursdeltagare om sin ujpplevelse av kursen:

 

Cilla Persson Fd Dahl Kan rekommendera denna kurs, jätteroligt var det!!

 

Irene Berg Väldigt roligt och intressant kurs

 

Kerstin Dahlin Jag kan bara hålla med Irene Berg Tack för att du startade denna grupp.  Jag upplevde kursen i andeporträtt väldigt spännande. När jag började meditera så visste jag inte vilken bild jag skulle få utan den växte efterhand som jag ritade så det var inte så självklart hur det skulle se ut innan jag var färdig. då blev det mer som en AHA upplevelse liksom att jaha ser anden ut så här och samtidigt som jag ritade fick jag ett medelande så jag fick ha ett annat papper bredvid som jag gjorde mina anteckningar på.

 

Carina Ågren Rekommendera denna kurs. Otroligt rolig kurs

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.