fbpx

Fler andeporträtt

Här kommer fler andeporträtt som ni kan kika på.

 

Bertil Månsson 2
Tecknad av: Bertil Månsson
Budskap: En sprallig 10 årig tjej som heter Anna eller Annie. Hon säger att hon både bor och bodde i en kyrka, året var 1923.

Annelie Törnebro 2

Tecknad av: Annelie Törnebro
Budskap: STARDUST OF YESTERDAY GIVES STARDUST TODAY ♪ och ett nynnande ♫
Energin av en lång ung vuxen man med ett brett leende. Man blir glad av honom, men här finns också ett lugnt allvar. Han har ett stort inkännande hjärta och empati. ”Stjärnpojke!” Han visar sina händer och endera är de fräkniga eller så har han eksem. Han visar mig skogen och en stjärnklar natthimmel (Han kan sina stjärnbilder!) en lägereld och fiskeredskap. Här trivs han.
Han visar också en gädda i en hink ”Mina systrar är rädda för tänderna” *Stort leende*
Han är så glad och hälsar till sina systrar samtidigt som han lätt blåser på deras kinder. ”Mina systrar oroar sig så – det behöver de inte göra. Eller fundera vad jag skulle sagt och gjort. Det är så bra allting. Varje gång ni kommer ihåg en stjärnbild blir jag glad och då kommer jag nära. Och det finns ingen gång vi är SÅ nära som då!”
Namnet Per eller Pierre (”Alla heter Per”) och platsen/ordet Lilltjärn kommer

 

Sndra Thérus 3
Tecknad av: Sandra ThérusBudskap: Har även denna kille som kom oxå, han är runt 40 års åldern. Han har ljusa drag, lite mellan brunt hår. En ljus blå tröja fast mer åt gråa hållet i färg. Han har ont i höger ben. Han ser lite äldre ut än vad min bild gör:) han var sjuk på sista tiden. Var lite av en ensamvarg. Inte många vänner han utgick med. Han har ett syskon kvar, och det känns mer som en syster. Han vill hälsa att han mår äntligen bra nu!

Sandra Thérus 4
Tecknad av: Sandra ThérusBudskap: Denna man sök upp tydligt i dag. Allt känns dystert och mörkt. Han har mörk jacka och mörk hatt. Något hände i hans liv som gjorde att han vart själv. Det känns som om en relation/förhållande tog slut och han var orsaken till detta. Efter detta vart han sjuk. Han är nu ledsen över hur det vart och ångrar sig. Och det är det som han vill att den person han levde med skall veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.