fbpx

Kurs på annan ort framöver

Min första kurs höll jag i Karlstad igår och det blev en fantastisk dag!

Det blev en insiktsfull och inspirerande kurs  resa med tåg i drygt fyra timmar innan vi till slut var framme i Karlstad, hos Anette Karlsson och @Helhetskroppen. Med mig på resan hade jag en av mina många och fantastiskt duktiga elever Sebastian Klahr, som via personlig utveckling och olika workshops inspirerats till att verkligen försöka att nå sitt mål i livet och nu ville skaffa sig lite mer kunskap om arbetet som coach och kurslärare. Och vad kan vara bättre än att medverka live på en av mina kurser för att få en känsla och upplevelse av hur det kommer se ut i framtiden?

Inspiration som leder till nya visioner

På tåget hade jag och Sebastian möjlighet att diskutera framtiden och vart den skulle leda oss framöver. Vi upptäckte att vi har mycket ideér som var lika och många som också skulle vara fantastiska att skapa i framtiden, vad det gäller personlig utveckling, spirituell utveckling och bygga broar mellan våra kunskaper som vi har med oss på vår resa genom livet i stort. Trots att det skiljer några år mellan oss, så har vi väldigt mycket gemensamt och vi delar samma uppfattning i mångt och mycket, vilket gör att vi kompletterar varandra väldigt bra, på en rent andlig och spirituell nivå.

Varmt välkomnande

Vi fick ett varmt välkomnande av Annelie som mötte upp oss på centralstationen i Karlstad.
Sedan tog vi en frisk promenad till lokalen där Anette och de andra kurseleverna väntade. Det blev många kramar och ett underbart bemötande som gjorde att både jag och Sebastian kände oss på rätt plats och tid. Dessa fantastiska elever hade en hel del gedigen kunskap inombords redan innan, som vi också fick möjlighet att ta del av och hela den här dagen handlade egentligen om en uppgradering. Även de som ingen kunskap hade sedan innan, öppnade upp och fick en del vägledning ifrån tidigare liv där på plats. Det var en spännande dag, med härliga energier och meditationerna jag höll för gruppen blev enormt starka, så att var och en kunde verkligen ”följa med” upp i energierna. De kunde också känna hur deras ”energikropp” lättade och blev tyngdlös, som den blir när man gör en astral resa. det fick budskap från sin Själ, det högre jaget och de lyckades att få ner det på skrift via sk automatskrift för att kunna spara det och gå tillbaka till vid behov. De kände tydligt när Änglarna landade i rummet och energin från den Ängel som de fick kontakten med, blev väldigt påtaglig i deras kropp.

Både jag och Sebastian är otroligt tacksamma för detta speciella tillfälle, med så otroligt mycket kunskap, visdom, erfarenhet och besök från den andra sidan och Änglarna på en och samma dag. Det lyfter oss båda rent själsligt att få den äran och möjligheten att hjälpa så underbara elever att uppgradera sin energi och få nycklarna till sitt högre jag och kontakten med Änglarna, som vi alla har med oss varje dag på vår väg genom livet. Vi hoppas på att få komma tillbaka i Mars 2019 och coacha, uppgradera och stötta i ännu en kurs om energi healer och då kanske med en mer utvecklad och berikad kurs om vad som händer i energikroppen när vi arbetar som energi healers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.