fbpx

Medium utbildningen steg 2

Idag har Medium utbildningen med Pehr Trollsveden Abrahamsson och hans man Lennart Abrahamsson fortsatt och eleverna har varit så otroligt duktiga

Medium utbildningen startade i våras och under tiden som gått har eleverna fått jobba hemma med olika övningar som Pehr sedan har gått igenom via telefon med dem för att se var de står i sin utveckling. Medium utbildningen pågår under 12 månader, och det sista eleverna skall göra är att hålla i en storseans som kommer att äga rum i Borås. datum kommer framöver för er som läser det här och kanske skulle vara nyfikna på att komma.

Under den här kurshelgen har de har fått möjligheten att besöka ett område där det händer en hel del mystiska saker tack vare energier som härjar runt på bostadsområdet. Detta har pågått i flera år och idag berättade två av de boende där uppe att ”det händer saker hela tiden” och det har nyligen börjat igen, efter att ha varit relativt lugnt ett tag.

Eleverna kunde pricka rätt i det mesta och när vi besökte skogsdungen strax i närheten så kunde vi ta bilder där det även befann sig vättar, småfolk och annat spännande saker som vi dessutom fick med på bild. Så det har varit en fantastisk dag helt enkelt med fantastiska elever, fantastiskt duktig lärare Lennart Abrahamsson som gjorde en husrensning tillsammans med oss alla och dessutom tog flera av energierna till ljuset, via en gemensam cirkel av oss alla och en underbar höstdag i solens energier. Dessa elever kommer att bli fantastiskt duktiga som medium. Imorgon fortsätter eleverna med kursdag nummer tre, där de skall lära sig mer om tarot korten och mycket mer spännande.

Vill du veta mer om medium utbildningen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.