fbpx

Lever min dröm

Klivet ut i Universums flöde

I fredags tog jag klivet ut i Universums fantastiska flöde och min intuition sade mig att ”detta kommer att bli något helt fantastiskt”.
För inte så länge sedan var det en kvinna som ville vägleda mig och förklarade att ”du kommer att starta ditt nya projekt inom kort och du kommer att skapa något fantastiskt för alla och en var”. Förändringar är på gång. Det finns praktiska förändringar som följer i förändringarnas spår. Sluta prata om det du drömmer om att du vill göra och gör det istället. Investera dina pengar i sådant som genererar god vinst, både andligt och fysiskt. Ekonomin kommer att blomstra och du står med båda fötterna på jorden – stadigt och med en stadig ekonomi. Ta tag i saker som du drömmer om och gör det du lever för. Tiden är kommen att kapa navelsträngen med det förflutna. Begrav det som har varit en gång för alla. Försonas med det och gå vidare. Det som var ska inte behöva upprepas. Se framåt, inte bakåt. Upplev varje dag som en dyrbar gåva!

Du har en son på den andra sidan som följer dig och dina två barn här på jorden och allt den här sonen rör vid blir till guld. Det är dags att låta din själ sväva! Ny början, idéer, uppenbarelser och spännande äventyr väntar dig i ditt personliga liv och företag. Kreativitet, entusiasm, positiv energi, och en förnyad andlig styrka är på en all-time high. Den kraftfulla anden flödar genom dig, och med det kommer en ny känsla av mening. Var allt som du kan nå inombords och utnyttja den kraften. Använd den för att gå framåt och skapa en stark grund för framtiden.

Watch out world – here i come!

#carina hammarsten

 

 

2 tankar om “Lever min dröm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.