fbpx

Tidigare liv har vi alla haft

Alla har vi levt tidigare liv, men hur mycket påverkar det oss egentligen i det liv vi lever idag?

Jag har fått information om att jag levt ett av mina tidigare liv i Argentina, i Buenos Aires och årtalet var 1831.
Jag var 16 år, hade långt mörkt och rakt hår (precis som jag har idag) jag var liten och smal, med ett näpet men ändå markant ansikte och hade precis fött en liten flicka som jag höll i min famn. Tyvärr var detta mitt dödsögonblick som jag fick information om, jag var nämligen döende i en blodförgiftning, som man tyvärr inte kunde stoppa. Jag var ledsen och det skar i mitt hjärta att jag skulle behöva lämna efter mig en liten nyfödd flicka, som jag älskade över allt annat. Efter att jag tagit mitt sista andetag, tog man flickan ur min famn och jag (som fortfarande fanns kvar i rummet med min själv som vägrade lämna flickan) lämnade inte rummet förrän flickan blev överlämnad till familjen, där jag visste att hon skulle få det bra.

#carinahammarsten

Hur mycket minns du av ditt tidigare liv? Vad har du fått förklarat för dig om dina tidigare liv? Vart har du levt?
Skriv gärna några rader om vad du minns ur ditt förflutna eller om du har fått det berättat frö dig vart du har levt i dina tidigare liv.

En tanke om “Tidigare liv har vi alla haft

  1. Anne-Li Glansin says:

    Jag har fått berättat för mej om två tidigare liv . Det första fick jag frågan om jag kan prata med djur för jag sågs leva i öknen med lejon . I det andra blev jag inte beskriven som person , men att jag blev mycket illa behandlad och blev slagen och plågad .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.