fbpx

Ljusarbetare – Lightworker steg 1

Första kurs tillfället idag var väldigt bra, samtliga kursdeltagare har fått kontakt med sin guide/ skyddsängel och det har fått kommunicera med sitt högre jag.
De har också fått meditera sig upp till det berömda Akasha biblioteket och det har fått läsa i livsboken om deras livssyfte och dessutom så har de också skrivit i boken. De fick också träffa de vita systra- & brödraskapet (12 stycken uppståndna Mästare) och de fick varsin gåva till sig av dessa att ta med på sin väg fortsatt fram genom livet. Denna gåva tar de med sig hem och funderar över, tills vi ska träffas nästa söndag.

Vi fick också besök av andevärlden under denna kursdag och med oss hade vi en man i 50 års åldern, en liten flicka 6 år gammal och en yngre man 27 år gammal.
Alla tre kunde kopplas till kursdeltagarna och det var kursdeltagarna själva som på egen hand lyckades ta emot andevärldens besökare med sina budskap.
Kursdeltagarna tecknade också av sina guider – alla hade de olika typer av guider och någon hade en Ängel med sig.

Ljusarbetare - Lightworker
Ljusarbetare – LIghtworker

Detta var steg 1 idag och nästa söndag väntar steg 2 där vi bl a fortsätter att ta fram de klarsinnen som är individuella och renar dessa, för att göra en renare kanal uppåt.
Under veckan som går har kursdeltagarna fått i hemläxa att öva mer på kommunikation med sitt högre jag och dessutom fundera över vad för slags ljusarbetare de vill bli.

Lunchen och fika var också mycket bra. Alla vart nöjda och det var ett underbart gäng tjejer, som det alltid brukar att bli. Alla kompletterar varandra på ett bara så perfekt sätt.

Lunch
Lunch

 

Steg 2

Idag har kursdeltagarna fått lära sig att göra en Ängla vägledning och jobbat två och två.
De har också fått sina chakran påfyllda av livsenergi (Reiki) och vi har öppnat upp deras kronchakra och tredje öga. Lunchen idag bestod av ugnsbakad lax, jasminris och färsk sallad och örtagårds sås.

Steg 2 med övningarIMG_1322

 

Ljusarbetarekurserns sista dag – steg 3

Idag var sista kursdagen med detta goa gänget tjejer.
Idag har vi testat på att ge Änglahealing på alla i gruppen, gemensamt. Detta vart en fantastisk upplevelse för dem alla och en del lyckades till och med att släppa blockeringar under tiden. Vi har också talat om olika Ängla oljor, Ängla essenser man kan göra själv och Aromaterapi, eteriska oljor och hur man använder dem rätt i de olika avseendena som man ska jobba emd en klient.

Marie, Ulla-Karin, Anna, Lena och Sara.
Marie, Ulla-Karin, Anna, Lena och Sara.

Mycket duktiga kursdeltagare, som nu har erhållit varsitt dipplom som de är väl värda. Alla har de utvecklats andligt och de har nu fått konatkt med sin guide, änglarna och dessutom fått till sig vad de ska jobba med framöver och vad de behöver lära sig mer av framöver på vägen genom livet.

GRATTIS till er!

Kärlek & ljus

4 tankar om “Ljusarbetare – Lightworker steg 1

  1. Pingback: Ljusarbetare - Lightworker kursen dag 2 - Spirituellt.nu

  2. Pingback: Sista kursdagen för den här gången - Spirituellt.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.