fbpx

Mannen med den blå t-shirten

Mina föräldrar var på begravning igår, det var en yngre man som gått bort i sjukdom.
Dagen innan hade jag ringt min mamma och berättat om ett fotografi som var taget på mig på jobbet, av en av mina arbetskamrater, och likaså vad folk i allmänhet sett på fotografiet mer än mig, så att säga. Jag hade bland annat berätta för henne att flera oberoende personer sett en ”man med blå t-shirt” och detta mindes min mamma när hon och min far kom fram till begravningen. Väl inne i kyrkan så fanns det flera uppradade bilder på den yngre mannen som gått bort, men dte var han i en brun t-shirt på bilderna och min mamma funderade att ”ja, men färgen på t-shirten kan ju bli fel ibland eller?” men så gick dom lite längre in i kyrkan och vände på en bild som någon hade råkat vrida till, så att det stod vänt bort från kyrkans alla besökare och min mamma berättade att hon ”fick gåshuvud över hela kroppen” när hon vände på bilden och fick se en blå t-shirt.

KOrt taget på jobbet
Vilken otrolig bekräftelse detta var.

Ljus & Kärlek/ Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.