fbpx

Kurs i Andeporträtt steg 1

Här kommer ett andeporträtt tecknat av Per-Erik A som är en av mina kursdeltagare i steg 1.
Han har tecknat en kvinna vid namn Sabina som via honom, nu vill lämna ett budskap till sin mamma och syster.

Per Alvarsson 3
Tecknat av: Per-Erik Alvarsson
Budskap:
Jag kände mig frusen, stor, äcklig o hade en rad motstridiga känslor rusande genom kroppen, när jag började på porträttet. Trött och hade värk, ville inte ha den där droppslangen….var tankar som kom.
Sabina förmedlade så många negativa känslor, och en önskan att slippa allt. Hon hade haft anorexia många år, kroppen kollapsade o organen orkade inte längre, hon blev 27 år. Hon hade gröna ögon och Anorexia.
Hon har önskan om ro till sin mamma Liselotte o lillasyster som kämpat för Sabina många år. ”Tack för ni gjorde allt för att hjälpa mig, jag gick inte att nå och jag insåg inte helt allvaret, såg mig själv som värdelös. Det hände mig ju saker mellan 7-10 år som inte gått att bli kvitt, spåren har  satt sig för djupt. Jag kunde inte förlåta mig själv mest ( konstigt!) Han som gjorde det måste ni förlåta! Han mår mycket dåligt över allt.”
Sabina fanns söder om Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.