fbpx

Medial coaching full av energier

Medial coching från en medial coach till en annan

Idag har jag haft äran att ännu en blivit medialt coachad av en fantastisk kvinna, som har så mycket svar att ge mig när det gäller min egen utveckling och det stämmer så bra med mitt liv.

Under dagens coaching fick jag till mig att jag har koppling till Magdalini energin, dvs den energin som kommer ifrån den stora Draken. Kundalini energin är den fysiska formen av energi och Magdalini energin är den himmelska energin. Dessutom är jag även en drakryttare och använder mig av energin, när jag arbetar multidiemsnionellt i Universum.

Det var fantastiskt att få ett svar på varför jag kan synka i tid och rum, med klienter och att jag jobbar på en multidimensionell nivå vilket jag redan visste sedan många år tillbaka, men har utvecklat det ordentligt på de senaste fem åren. Jag har ju haft en hel del upplevelser tillsammans med mina klienter från andra världar, andra dimensioner och nu blev det mer klart för mig att jag har en stark energi som jag arbetar med och det är förklaringen till mina klienters upplevelser.

När vi talade om Magdalini energin, så blev jag lite full i skratt för jag är ju döpt till Carina Magdalena och namnet Magdalena (i mitt fall) står för Maria Magdalena, som min mamma absolut ville att jag skulle heta i andra namn. Det var inte förrän Eleonor pratade om Magdalini energin (som vart stark i mig) och att hon förklarade att Magdalini energin är kopplad till just Maria Magdalena, och den himmelska energin som var ursprungsenergin i vårt Universum och Maria Magdalena är jag döpt och namngiven efter. Det var väldigt igenkännande för min Själ, för jag fick en stark rysning i kroppen när vi talade om detta. Så detta vart en helt otroligt, spännande, glädjande och utvecklande coaching, som ger mig ett omättligt intresse för att lära mig mer om Drakar och drakryttare och naturligtvis Maria Magdalena och Magdalini energin (som är starkare än Kundalini energin) enligt sägnen bakåt i tiden.

Jag kommer naturligtvis att läsa mer om Drakar efter det här coh sätta mig mer in i Maria Magdalena och hennes energi, Magdalini energin, den himmelska energin.

3 tankar om “Medial coaching full av energier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.