fbpx

Medial utveckling för nybörjare på Spirituellt

Hos oss kan du som nybörjare och sökare få uppleva energierna som finns runt omkring oss

När vi har en nybörjargrupp på plats på vår mediala utvecklingskurs, så är vi väldigt noga med att gå igenom hela gruppen och känna in vart alla står rent andligt. Vi går igenom varje kursdeltagares tidigare upplevelser, tankar, funderingar för att det ska bli så tryggt som möjligt för alla deltagare och för att man ska känna att ”vi är alla på olika nivåer” och alla utvecklas vi olika, när tiden är rätt.

Som kurslärare och föreläsare jobbar jag, Carina, med att alltid se till ”ditt högsta bästa” för att du som kursdeltagare skall få ut mesta möjliga på en kurs här hos oss. Under kursens gång har du fått svar på dina frågor som du hade med dig när du kom och du har fått väldigt mycket mer att ta med dig hem i form av känslor, upplevelser, drömmar och visioner – allt underbart som du kan tänka dig. Du är också ett steg närmare din egen intuition, du har lärt dig om chakran och dess färger, du har lärt dig om guider och änglar och till och med fått kontakt med din guide (vägledare), som finns med dig i din vidare utveckling inom det mediala och andliga.

Carina !

Känn dig varmt välkommen in i en fantastisk värld full av kärlek, energier och upplevelser och framför allt en underbar gemenskap där alla har samma intresse 😉

Välkommen

Carina Hammarsten Intuitiv Coach och Spirituellt Medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.